DARICA BİR UMUT’UN YANINDA OLDULAR!

Darıca 08.12.2016 - 13:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA BİR UMUT’UN YANINDA OLDULAR!

3 Aralık Dünya Engelliler günü sebebiyle bölge protokolünden Darıca Bir Umut Engelliler Derneğine ziyaretler devam ediyor.

      3 Aralık Dünya Engelliler günü sebebiyle Darıca Yaşlılar Derneği, Hospital Park Başhekimi Yakup Yönten ve Yönetim kurulu Başkanı Nilgün Yönten, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit önceki gün Darıca Bir Umut Engelliler Derneğini ziyaret etti. Darıca Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan ziyarette yaptığı konuşma da, “Dünya engelliler gününde bizlere ziyarette bulunan Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Hanım ve yönetimine, HospitalPark Hastanesi adına Başhekim Yakup Bey ve Yönetim kurulu Başkanı Nilgün Hanım’a, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Ülker Hanım’a çok teşekkür ederim. Bizlerin her daim yanında olan ve gerek sivil toplum kuruluşları gerekse parti olarak bizlerin haklarını savunmamızda bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı da çok teşekkür ederiz.” dedi. ENGELLİ VATANDAŞLARA ENGELLERİ HİSSETTİRİLMEMELİ 3 Aralık Dünya Engelliler günü sebebiyle Darıca Bir Umut Engelliler Derneğini ziyaret eden Sekban, Yönten ve Yiğit ise ortak bir konuşma yaparak, Engelli vatandaşlara engellerini htirmeden sevgi ve şefkat göstererek yanlarında olunması gerektiğini belirtirken “Engellilerimizin de toplumun bir ferdi olarak bir şeyler yapabileceği konusunda bilinçli hareket ettiğimiz takdirde toplumumuz bir bütün olur. Devletimiz sosyal, kültürel ve toplumsal yaşamı engellilerimiz için kolaylaştırma konusunda ciddi çalışmalar yürütüyor." dedi.  
3 Aralık Dünya Engelliler günü sebebiyle bölge protokolünden Darıca Bir Umut Engelliler Derneğine ziyaretler devam ediyor.

 

 

 

3 Aralık Dünya Engelliler günü sebebiyle Darıca Yaşlılar Derneği, Hospital Park Başhekimi Yakup Yönten ve Yönetim kurulu Başkanı Nilgün Yönten, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit önceki gün Darıca Bir Umut Engelliler Derneğini ziyaret etti.

Darıca Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan ziyarette yaptığı konuşma da, “Dünya engelliler gününde bizlere ziyarette bulunan Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Hanım ve yönetimine, HospitalPark Hastanesi adına Başhekim Yakup Bey ve Yönetim kurulu Başkanı Nilgün Hanım’a, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Ülker Hanım’a çok teşekkür ederim. Bizlerin her daim yanında olan ve gerek sivil toplum kuruluşları gerekse parti olarak bizlerin haklarını savunmamızda bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı da çok teşekkür ederiz.” dedi.

ENGELLİ VATANDAŞLARA ENGELLERİ HİSSETTİRİLMEMELİ

3 Aralık Dünya Engelliler günü sebebiyle Darıca Bir Umut Engelliler Derneğini ziyaret eden Sekban, Yönten ve Yiğit ise ortak bir konuşma yaparak, Engelli vatandaşlara engellerini htirmeden sevgi ve şefkat göstererek yanlarında olunması gerektiğini belirtirken “Engellilerimizin de toplumun bir ferdi olarak bir şeyler yapabileceği konusunda bilinçli hareket ettiğimiz takdirde toplumumuz bir bütün olur. Devletimiz sosyal, kültürel ve toplumsal yaşamı engellilerimiz için kolaylaştırma konusunda ciddi çalışmalar yürütüyor." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.