DARICA, ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANDI

Darıca 18.03.2016 - 13:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA, ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANDI

Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü ve Şehitleri Anma günü Darıca’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.Bugüne kadar Deniz Yıldızları Meslek Lisesi’nde düzenlenen program ilk kez Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

100 yıldır niyetleri aynı Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü ve Şehitleri Anma günü Darıca’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.Bugüne kadar Deniz Yıldızları Meslek Lisesi’nde düzenlenen program ilk kez Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti.Darıca’daki etkinlikler Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla devam etti. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ,Darıca Garnizon Komutanı Binbaşı Erhan Yeşil, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Gençlik İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Yönetim Kurulu, arıca MHP İlçe Başkanı Fatih Kürşat Demir ve Yönetim Kurulu ve diğer mülki amirlerin katıldığı programda protokol üyeleri kısa selamlama konuşması yaparken öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler ve müzik gösterisi beğeniyle izlendi.Programda Çanakkale Zaferi anısına düzenlenen şiir, resim, kompozisyon ve atletizm yarışlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.Program davetlilere üzüm kompostosu ikramıyla son buldu. KARABACAK’TAN ANLAMLI KONUŞMA Darıca Belediye Başkanı şükrü Karabacak Adnan menderes Kültür Merkezi’nde ki programda yaptığı konuşmada, “100 yıl önce ülkemizde gözü olamnlar nasıl bir oyun planı içinde iseler bugün de aynı oyunu sürdürerek bizlerin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışıyorlar. Sevgili öğrenciler sizler gelecekte hakim doktor, bilim adamı, subay olacaksınız. Bu ülkenin dimdik ayakta durmasını sağlayacak bilgi ve birikime ulaşmalısınız. 2023’te kutlayacağımız cumhuriyetin 100..yılında sizler güçlü ülkemizin temellerini oluşturacaksınız.”dedi.  
Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü ve Şehitleri Anma günü Darıca’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.Bugüne kadar Deniz Yıldızları Meslek Lisesi’nde düzenlenen program ilk kez Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

100 yıldır niyetleri aynı

Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü ve Şehitleri Anma günü Darıca’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.Bugüne kadar Deniz Yıldızları Meslek Lisesi’nde düzenlenen program ilk kez Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti.Darıca’daki etkinlikler Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla devam etti. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ,Darıca Garnizon Komutanı Binbaşı Erhan Yeşil, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Gençlik İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Yönetim Kurulu, arıca MHP İlçe Başkanı Fatih Kürşat Demir ve Yönetim Kurulu ve diğer mülki amirlerin katıldığı programda protokol üyeleri kısa selamlama konuşması yaparken öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler ve müzik gösterisi beğeniyle izlendi.Programda Çanakkale Zaferi anısına düzenlenen şiir, resim, kompozisyon ve atletizm yarışlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.Program davetlilere üzüm kompostosu ikramıyla son buldu.

KARABACAK’TAN ANLAMLI KONUŞMA

Darıca Belediye Başkanı şükrü Karabacak Adnan menderes Kültür Merkezi’nde ki programda yaptığı konuşmada, “100 yıl önce ülkemizde gözü olamnlar nasıl bir oyun planı içinde iseler bugün de aynı oyunu sürdürerek bizlerin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışıyorlar. Sevgili öğrenciler sizler gelecekte hakim doktor, bilim adamı, subay olacaksınız. Bu ülkenin dimdik ayakta durmasını sağlayacak bilgi ve birikime ulaşmalısınız. 2023’te kutlayacağımız cumhuriyetin 100..yılında sizler güçlü ülkemizin temellerini oluşturacaksınız.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.