DARICA’DA 10 KASIM TÖRENİ!

Darıca 10.11.2016 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA’DA 10 KASIM TÖRENİ!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  aramızdan ayrılışının 78. yıl dönümünde, vatandaşların yoğun katılımıyla Darıca’da çeşitli etkinliklerle anıldı. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan anma törenlerinde saat 09.05’te Darıca’da hayat durdu. 2 dakikalık saygı duruşunda bulunan protokol üyeleri ve Darıcalılar daha sonra Deniz Yıldızlar AML’de yapılan anma törenlerine katıldı. Törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Garnizon Komutanı Erhan Yeşil, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç ,siyasi partilerin ilçe başkanları ,protokol üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. KARABACAK: CUMHURİYET EMİN ELLERDE Törende kısa bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 78.yılında saygı ve rahmetle anıyorum. Atatürk büyük bir liderdi. Cumhuriyetimizin kurucusu, Türkiye’mizin baş mimarıydı. Bizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı bu güzel ülkede geleceği güzel tasarlayıp, ülkemizi en güzel yerlere getirmek için çabalıyoruz. Bilinmelidir ki Cumhuriyet emin ellerde, 2023 hedeflerine doğru ilerliyor.’’ diyerek duygularını ifade etti. Törende bir konuşma yapan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise ‘’Cumhuriyet’in kurucusu, gönüllerin lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum. 10 Kasım ülkemizin matem günü. Gazi Mustafa Kemal Atatürk her yönü ile örnek bir liderdir. Gençlerimiz, O’nun izinde yürümeye devam etmeli, her zamankinden daha fazla çalışmalıdır. Bu vesileyle Atatürk ve silah arkadaşları ile bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum’’ dedi.  Anma töreninde yapılan konuşmaların ardından, Darıcalı öğrencilerin yaptığı etkinlikler ve Atatürk anısına düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle anma programı sona erdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  aramızdan ayrılışının 78. yıl dönümünde, vatandaşların yoğun katılımıyla Darıca’da çeşitli etkinliklerle anıldı.

Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan anma törenlerinde saat 09.05’te Darıca’da hayat durdu. 2 dakikalık saygı duruşunda bulunan protokol üyeleri ve Darıcalılar daha sonra Deniz Yıldızlar AML’de yapılan anma törenlerine katıldı.

Törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Garnizon Komutanı Erhan Yeşil, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç ,siyasi partilerin ilçe başkanları ,protokol üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KARABACAK: CUMHURİYET EMİN ELLERDE

Törende kısa bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 78.yılında saygı ve rahmetle anıyorum. Atatürk büyük bir liderdi. Cumhuriyetimizin kurucusu, Türkiye’mizin baş mimarıydı. Bizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı bu güzel ülkede geleceği güzel tasarlayıp, ülkemizi en güzel yerlere getirmek için çabalıyoruz. Bilinmelidir ki Cumhuriyet emin ellerde, 2023 hedeflerine doğru ilerliyor.’’ diyerek duygularını ifade etti.

Törende bir konuşma yapan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise ‘’Cumhuriyet’in kurucusu, gönüllerin lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum. 10 Kasım ülkemizin matem günü. Gazi Mustafa Kemal Atatürk her yönü ile örnek bir liderdir. Gençlerimiz, O’nun izinde yürümeye devam etmeli, her zamankinden daha fazla çalışmalıdır. Bu vesileyle Atatürk ve silah arkadaşları ile bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum’’ dedi.  Anma töreninde yapılan konuşmaların ardından, Darıcalı öğrencilerin yaptığı etkinlikler ve Atatürk anısına düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle anma programı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.