DARICA’DA 1537 ÇİFT MUTLULUĞA EVET DEDİ

Darıca 29.12.2016 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA’DA 1537 ÇİFT MUTLULUĞA EVET DEDİ

Darıca’da 2016 yılı içerisinde toplamda 1537 çiftin nikahı kıyılırken, 69 yabancı çiftte Darıca’da nikah kıydırarak mutluluğa “evet” dediler.

  2015 yılı içerisinde hizmete açılan Adnan Menderes Kültür Merkezi içerisinde yer alan modern nikah salonlarında kıyılan nikahlarda yeni evli çiftlere takı töreni ve fotoğraf çektirmek için özel alanlar da ayrıldı. Nikah salonlarının yanı sıra Sancaktepe sosyal Tesisleri, Sevgi Parkı ve Bayramoğlu gibi doğal güzelliklerin yer aldığı alanlarda yeni evli çiftlerin tercih ettiği mekanlar oldu. Zaman zaman vatandaşların isteklerini kırmayarak, bu mutlu günlerinde yanlarında olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise kimi zaman nikah akitlerini gerçekleştirirken, kimi zaman da nikaha şahitlik ederek, en mutlu günlerinde yeni evli çiftlerin yanında oldu.
Darıca’da 2016 yılı içerisinde toplamda 1537 çiftin nikahı kıyılırken, 69 yabancı çiftte Darıca’da nikah kıydırarak mutluluğa “evet” dediler.

 

2015 yılı içerisinde hizmete açılan Adnan Menderes Kültür Merkezi içerisinde yer alan modern nikah salonlarında kıyılan nikahlarda yeni evli çiftlere takı töreni ve fotoğraf çektirmek için özel alanlar da ayrıldı. Nikah salonlarının yanı sıra Sancaktepe sosyal Tesisleri, Sevgi Parkı ve Bayramoğlu gibi doğal güzelliklerin yer aldığı alanlarda yeni evli çiftlerin tercih ettiği mekanlar oldu.

Zaman zaman vatandaşların isteklerini kırmayarak, bu mutlu günlerinde yanlarında olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise kimi zaman nikah akitlerini gerçekleştirirken, kimi zaman da nikaha şahitlik ederek, en mutlu günlerinde yeni evli çiftlerin yanında oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.