DARICA’DA 2 YANGIN BİRDEN!

Darıca 26.07.2017 - 13:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA’DA 2 YANGIN BİRDEN!

Darıca itfaiyesi nefes almıyor

Darıca’da görev yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri araziden üs noktasına gelemiyor. Darıca’da üst üste meydana gelen iki yangın itfaiye ekiplerine hareketli saatler yaşattı. Biri Nene Hatun Mahallesi Sokollu Caddesi üzerinde ki arazide diğeri ise Fevzi Çakmak Mahallesi Farabi Devlet Hastanesi alt yol güzergahında ki arazide meydana gelen ot yangınları itfaiye ekiplerine yoğun mesai yaptırdı. Her iki yangında da can kaybı yaşanmazken otlar bölgedeki ev ve işyerlerine tehlike yaratmayacak noktada büyümeden ekiplerce söndürüldü.
Darıca itfaiyesi nefes almıyor

Darıca’da görev yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri araziden üs noktasına gelemiyor.

Darıca’da üst üste meydana gelen iki yangın itfaiye ekiplerine hareketli saatler yaşattı. Biri Nene Hatun Mahallesi Sokollu Caddesi üzerinde ki arazide diğeri ise Fevzi Çakmak Mahallesi Farabi Devlet Hastanesi alt yol güzergahında ki arazide meydana gelen ot yangınları itfaiye ekiplerine yoğun mesai yaptırdı. Her iki yangında da can kaybı yaşanmazken otlar bölgedeki ev ve işyerlerine tehlike yaratmayacak noktada büyümeden ekiplerce söndürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.