DARICA'DA AKILALMAZ HIRSIZLIK OLAYI

Darıca 23.07.2015 - 17:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA'DA AKILALMAZ HIRSIZLIK OLAYI

Darıca Nenehatun’da sabah saatlerinde bir dükkana hırsız girdi.

Darıca Nenehatun Mahallesinde Exen Bilgisayar adlı bilgisayar servisi ve satışı yapan bir dükkana hırsız girdi. Hırsız dükkana girmeye çalışırken de malzemeleri çalarken de kameralar kayıttaydı. Film gibi hırsızlık olayı Nenehatun Mahallesinde meydana geldi. Dükkanın önünde önce keşif yapan hırsız belli bir süre kameraları fark ediyor ve görüntü alıp almadığını kontrol edercesine birkaç saniye kameraya bakıyor. Görüntülere göre elindeki çekiçle dükkan camını kırdıktan sonra  kaçıyor. Hırsız 5-6 dakika sonra dükkanın önüne tekrar geliyor. Kırdığı camın etrafını elleriyle çıkarttıktan sonra bir ara kamera görüntüsünden yine çıkıyor o sırada hırsızın çıkardığı bir sesten dolayı uzaklaştığı düşünülüyor. Aradan 2 dakika geçtikten sonra gelen hırsız, çevresine baktıktan sonra dükkanın içine giriyor. Önce cam bir vitrinde bulunan bilgisayarlara yöneldi ve çoğu müşterilere ait 5 adet laptopun yanı sıra 1 adet tablet alarak olay yerinden uzaklaşıyor. Yan komşu esnaftan sabah 7’de gelen telefonla olayı öğrenen Mesut Kaya, hemen polise haber verdi. 07:15 civarında olay yeri inceleme ekibinin de gelmesiyle olay araştırılmaya başlandı 5-6 bin TL civarında zarar veren hırsızı bulmak için Darıca Emniyeti soruşturmalarını sürdürüyor.                             
Darıca Nenehatun’da sabah saatlerinde bir dükkana hırsız girdi.

Darıca Nenehatun Mahallesinde Exen Bilgisayar adlı bilgisayar servisi ve satışı yapan bir dükkana hırsız girdi. Hırsız dükkana girmeye çalışırken de malzemeleri çalarken de kameralar kayıttaydı.

Film gibi hırsızlık olayı Nenehatun Mahallesinde meydana geldi. Dükkanın önünde önce keşif yapan hırsız belli bir süre kameraları fark ediyor ve görüntü alıp almadığını kontrol edercesine birkaç saniye kameraya bakıyor. Görüntülere göre elindeki çekiçle dükkan camını kırdıktan sonra  kaçıyor. Hırsız 5-6 dakika sonra dükkanın önüne tekrar geliyor. Kırdığı camın etrafını elleriyle çıkarttıktan sonra bir ara kamera görüntüsünden yine çıkıyor o sırada hırsızın çıkardığı bir sesten dolayı uzaklaştığı düşünülüyor. Aradan 2 dakika geçtikten sonra gelen hırsız, çevresine baktıktan sonra dükkanın içine giriyor. Önce cam bir vitrinde bulunan bilgisayarlara yöneldi ve çoğu müşterilere ait 5 adet laptopun yanı sıra 1 adet tablet alarak olay yerinden uzaklaşıyor.

Yan komşu esnaftan sabah 7’de gelen telefonla olayı öğrenen Mesut Kaya, hemen polise haber verdi. 07:15 civarında olay yeri inceleme ekibinin de gelmesiyle olay araştırılmaya başlandı

5-6 bin TL civarında zarar veren hırsızı bulmak için Darıca Emniyeti soruşturmalarını sürdürüyor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.