19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA’DA AMATÖR SPORA DESTEK

Spor 22.12.2015 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA’DA AMATÖR SPORA DESTEK

Darıca’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine Darıca Belediyesi tarafından malzeme yardımı yapıldı.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman,Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, meclis üyeleri ve amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticilerinin katıldığı malzeme dağıtım töreninde Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, amatör spora verdiği katkı ve desteklerden dolayı Başkan Karabacak’a teşekkür etti. İlçede sportif faaliyetlerini sürdüren Kale Bayramoğluspor, Darıca Marmaraspor, Darıca Türkelispor ve Darıcaspor kulüp yetkililerine yıl boyunca kullanabilecekleri antreman topu,antreman eşofmanı,antreman şortu,çorap,yağmurluk, tişört, krampon, eldiven, maç forması ve tozluk gibi malzemeler teslim edilirken, kulüp yetkilileri spora verdiği desteklerden dolayı Başkan Karabacak’a teşekkür ederek, yapılan yardımların amatör spor kulüpleri için büyük önem taşıdığına dikkat çektiler. SPORA VE SPORCUYA DESTEK OLUYORUZ Malzeme dağıtım töreninde konuşan  Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise sporun her dalına katkı ve destek verdiklerini ifade ederek, ilçedeki gençlerin spora yönlendirilmesi adına, önemli projeleri hayata geçirdiklerinin altını çizdi. Kendisinin de yıllarca amatör sporla ilgilendiğini söyleyen Başkan Karabacak  “amatör branşların hangi şartlar altında faaliyetlerini sürdürdüğünü çok iyi bilen bir insan olarak görev süremiz boyunca amatör sporcularımıza ve spor kulüplerimize en iyi şekilde destek vermek için çaba sarfettik. Gerek malzeme yardımı, gerek araç gereç yardımı ve gerekse tesisler bazında spora destek olduk ve olmaya devam edeceğiz.İlçemizde faaliyet gösteren tüm kulüplerimize başarılar diliyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.
Darıca’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine Darıca Belediyesi tarafından malzeme yardımı yapıldı.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman,Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, meclis üyeleri ve amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticilerinin katıldığı malzeme dağıtım töreninde Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, amatör spora verdiği katkı ve desteklerden dolayı Başkan Karabacak’a teşekkür etti.

İlçede sportif faaliyetlerini sürdüren Kale Bayramoğluspor, Darıca Marmaraspor, Darıca Türkelispor ve Darıcaspor kulüp yetkililerine yıl boyunca kullanabilecekleri antreman topu,antreman eşofmanı,antreman şortu,çorap,yağmurluk, tişört, krampon, eldiven, maç forması ve tozluk gibi malzemeler teslim edilirken, kulüp yetkilileri spora verdiği desteklerden dolayı Başkan Karabacak’a teşekkür ederek, yapılan yardımların amatör spor kulüpleri için büyük önem taşıdığına dikkat çektiler.

SPORA VE SPORCUYA DESTEK OLUYORUZ

Malzeme dağıtım töreninde konuşan  Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise sporun her dalına katkı ve destek verdiklerini ifade ederek, ilçedeki gençlerin spora yönlendirilmesi adına, önemli projeleri hayata geçirdiklerinin altını çizdi. Kendisinin de yıllarca amatör sporla ilgilendiğini söyleyen Başkan Karabacak  “amatör branşların hangi şartlar altında faaliyetlerini sürdürdüğünü çok iyi bilen bir insan olarak görev süremiz boyunca amatör sporcularımıza ve spor kulüplerimize en iyi şekilde destek vermek için çaba sarfettik. Gerek malzeme yardımı, gerek araç gereç yardımı ve gerekse tesisler bazında spora destek olduk ve olmaya devam edeceğiz.İlçemizde faaliyet gösteren tüm kulüplerimize başarılar diliyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.