DARICA’DA ‘AYKUT KOCAMAN’ UYGULAMASI

Spor 13.07.2017 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA’DA ‘AYKUT KOCAMAN’ UYGULAMASI

Darıca Gençlerbirliği’nde her futbolcunun ölçüm değerlerinin yer aldığı polar saatler kullanılmaya başlandı.

Darıca Gençlerbirliği’nde her futbolcunun ölçüm değerlerinin yer aldığı polar saatler kullanılmaya başlandı. Oyuncuların performans gelişim durumlarını ortaya çıkararak teknik ekibe büyük kolaylık sağlayan polar saatler, futbolcuların çalışmalardan deyim yerindeyse kaytarmalarının önüne geçecek. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği’nde antrenmanlarda uygulanan bilimsel çalışma metotları dikkat çekiyor. Sarı yeşillilerde teknik heyetin isteği doğrultusunda piyasa değeri her biri 700 TL’nin üzerinde olan polar saatler futbolculara dağıtıldı. Antrenman boyunca polar saatleri takma zorunluluğu olan futbolcuların, bu uygulamayla birlikte idmanlarda deyim yerindeyse kaytarma ihtimali kalmadı. KAMP SONUNDA GELİŞİM DURUMLARI BELLİ OLACAK Futbolcuların ölçüm değerlerinin yüklendiği polar saatler, futbolcuların oksijen tüketim değerlerini, nabız ölçümlerini ve performans gelişim durumunu rakamlarla ortaya çıkaracak. Kamp sonuna kadar polar saatlerle çalışacak olan sarı yeşilli futbolcuların, kamp sonunda bilgisayar ortamında gelişim durumları belli olacak.  Bilindiği üzere polar saatlerle yapılan bu bilimsel metodu, Türkiye’de ilk olarak Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman uygulamıştı.
Darıca Gençlerbirliği’nde her futbolcunun ölçüm değerlerinin yer aldığı polar saatler kullanılmaya başlandı.

Darıca Gençlerbirliği’nde her futbolcunun ölçüm değerlerinin yer aldığı polar saatler kullanılmaya başlandı. Oyuncuların performans gelişim durumlarını ortaya çıkararak teknik ekibe büyük kolaylık sağlayan polar saatler, futbolcuların çalışmalardan deyim yerindeyse kaytarmalarının önüne geçecek.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği’nde antrenmanlarda uygulanan bilimsel çalışma metotları dikkat çekiyor. Sarı yeşillilerde teknik heyetin isteği doğrultusunda piyasa değeri her biri 700 TL’nin üzerinde olan polar saatler futbolculara dağıtıldı. Antrenman boyunca polar saatleri takma zorunluluğu olan futbolcuların, bu uygulamayla birlikte idmanlarda deyim yerindeyse kaytarma ihtimali kalmadı.

KAMP SONUNDA GELİŞİM DURUMLARI BELLİ OLACAK

Futbolcuların ölçüm değerlerinin yüklendiği polar saatler, futbolcuların oksijen tüketim değerlerini, nabız ölçümlerini ve performans gelişim durumunu rakamlarla ortaya çıkaracak. Kamp sonuna kadar polar saatlerle çalışacak olan sarı yeşilli futbolcuların, kamp sonunda bilgisayar ortamında gelişim durumları belli olacak.  Bilindiği üzere polar saatlerle yapılan bu bilimsel metodu, Türkiye’de ilk olarak Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman uygulamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.