DARICA'DA BAYANLARA ÖZEL BİR GÜN

Darıca 07.03.2016 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA'DA BAYANLARA ÖZEL BİR GÜN

Darıca Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde İclal Aydın ve Ahilla Fasıl Grubu’nun katılımıyla özel bir program hazırladı. 08 Mart Salı günü saat 13:30 ‘da yapılacak olan programda ekranların sevilen yüzü, oyuncu, yazar, ve sunuculuk yapan İclal Aydın sevenleriyle buluşacak. Başarılarla dolu sanat yaşamının yanı sıra, sempatik tavırlarıyla da büyük bir hayran kitlesine sahip olan İclal Aydın, Darıca’da söyleşi şeklinde yapılacak programla hayranlarıyla buluşacak. Programda ayrıca, bayanlardan oluşan Ahilla Fasıl Grubu Türk Sanat Müziğiyle Dünya Kadınlar Günü Özel Programı’nda Darıcalı bayanlara müzik ziyafeti verecek.

Darıca Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde İclal Aydın ve Ahilla Fasıl Grubu’nun katılımıyla özel bir program hazırladı.

08 Mart Salı günü saat 13:30 ‘da yapılacak olan programda ekranların sevilen yüzü, oyuncuyazar, ve sunuculuk yapan İclal Aydın sevenleriyle buluşacak. Başarılarla dolu sanat yaşamının yanı sıra, sempatik tavırlarıyla da büyük bir hayran kitlesine sahip olan İclal Aydın, Darıca’da söyleşi şeklinde yapılacak programla hayranlarıyla buluşacak. Programda ayrıca, bayanlardan oluşan Ahilla Fasıl Grubu Türk Sanat Müziğiyle Dünya Kadınlar Günü Özel Programı’nda Darıcalı bayanlara müzik ziyafeti verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.