19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA'DA CHP'Lİ KADINLAR SAHAYA İNDI!

Darıca 05.02.2016 - 09:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA'DA CHP'Lİ KADINLAR SAHAYA İNDI!

4 Şubat Dünya Kanser Günü kapsamında Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü Darıca KETEM tarafından Darıca Çınaraltı'nda stant açıldı. Stant’ta Dr. Emine Tezel ve Hemşire Esra Törk vatandaşlara kanser taraması hakkında bilgi verdi. CHP - KETEM İŞBİRLİĞİ 4 Şubat Dünya Kanser Günü kapsamında Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü Darıca KETEM tarafından oluşturulan standı Cumhuriyet Halk Partisi Darıca Kadın Kolları Başkanı ve yöneticileri de ziyaret ederek kanser taraması hakkında bilgi aldılar. KETEM’İ PARTİYE DAVET ETTİLER Cumhuriyet Halk Partisi Darıca Kadın Kolları Başkanı KETEM ekibini partiye kanser eğitimi için davet etti. Ayrıca KETEM (Kanser Erken Teşhis ve Tarama Eğitim Merkezi ) 30-69 yaş arası kadınlara, rahimağzı kanseri, meme kanseri ve kalın bağırsak kanseri taraması ve 50-70 yaş arası erkeklere de kalın bağırsak kanseri taraması yapmaktadır.

4 Şubat Dünya Kanser Günü kapsamında Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü Darıca KETEM tarafından Darıca Çınaraltı'nda stant açıldı. Stant’ta Dr. Emine Tezel ve Hemşire Esra Törk vatandaşlara kanser taraması hakkında bilgi verdi.

CHP - KETEM İŞBİRLİĞİ

4 Şubat Dünya Kanser Günü kapsamında Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü Darıca KETEM tarafından oluşturulan standı Cumhuriyet Halk Partisi Darıca Kadın Kolları Başkanı ve yöneticileri de ziyaret ederek kanser taraması hakkında bilgi aldılar.

KETEM’İ PARTİYE DAVET ETTİLER

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca Kadın Kolları Başkanı KETEM ekibini partiye kanser eğitimi için davet etti.

Ayrıca KETEM (Kanser Erken Teşhis ve Tarama Eğitim Merkezi ) 30-69 yaş arası kadınlara, rahimağzı kanseri, meme kanseri ve kalın bağırsak kanseri taraması ve 50-70 yaş arası erkeklere de kalın bağırsak kanseri taraması yapmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.