19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA’DA EĞİTİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Darıca 05.01.2016 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA’DA EĞİTİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Darıca Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’nün Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde Lise 12.sınıf öğrencileri ve mezun öğrencilere yönelik YGS ve LYS eğitim kursları tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede 13 Mart 2016 tarihinde yapılacak olan YGS sınavı öncesinde öğrencileri bilgilendirmek amacıyla 3 seanslık rehberlik çalışması yapıldı. Nüans Eğitim Merkezinden Psikolojik Danışman ve Rehberlik Uzmanı Mustafa İşlek’in yapmış olduğu seminere kurs eğitmenleri ve öğrenciler katıldılar. Seminerde öğrencilere sınav kaygısı ve sebepleri, sınav kaygısı ile başa çıkma yolları, başarıyı etkileyen faktörler verimli ders çalışma yöntemleri, sınav sonrası alan ve bölüm seçerken dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bilgilendirme yapıldı. Bilgi Evleri yöneticileri bu tür eğitimlerin yılboyu süreceğini ifade ederek,  öğrencileri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için çalıştıklarını ifade ettiler.

Darıca Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’nün Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde Lise 12.sınıf öğrencileri ve mezun öğrencilere yönelik YGS ve LYS eğitim kursları tüm hızıyla devam ediyor.

Bu çerçevede 13 Mart 2016 tarihinde yapılacak olan YGS sınavı öncesinde öğrencileri bilgilendirmek amacıyla 3 seanslık rehberlik çalışması yapıldı. Nüans Eğitim Merkezinden Psikolojik Danışman ve Rehberlik Uzmanı Mustafa İşlek’in yapmış olduğu seminere kurs eğitmenleri ve öğrenciler katıldılar.

Seminerde öğrencilere sınav kaygısı ve sebepleri, sınav kaygısı ile başa çıkma yolları, başarıyı etkileyen faktörler verimli ders çalışma yöntemleri, sınav sonrası alan ve bölüm seçerken dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bilgilendirme yapıldı. Bilgi Evleri yöneticileri bu tür eğitimlerin yılboyu süreceğini ifade ederek,  öğrencileri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için çalıştıklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.