19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA'DA EĞLENCELİ HAFTASONU

Darıca 14.10.2016 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA'DA EĞLENCELİ HAFTASONU

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, Darıca halkına kış aylarında da kültür sanat etkinlikleri sunmaya devam ediyor. Açıldığı günden itibaren bölge halkının gözde mekanlarından birisi haline gelen Adnan Menderes Kültür Merkezi, Kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde hem yetişkinler için hem de çocuklar için harika bir hafta sonu sunuyor. SABAH ÇOCUKLAR İÇİN AKŞAM YETİŞKİNLER İÇİN Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi'ndeki Yaramaz Çocuk Miço adlı çocuk tiyatrosu 15 Ekim Cumartesi (yarın) saat 12.00 ve 14.00’da olmak üzere iki ayrı seansta çocuklarla buluşacak. Yaramaz Çocuk Miço’nun hikayesi ise şöyle; Oyunumuzun kahramanı miço yaptığı yaramazlıklar ile gerek ailesini, gerekse çevresindeki insanları çok üzmekte, kendisine ve çevresine sürekli zarar vermektedir. Çocukların eğlenerek izlediği bu oyunda çocukların eğlenirken öğrenmeleri amaçlanmıştır. Bu kapsamda, oyun içinde okumanın faydaları, temizlik ve sağlık konularına, sigara ve alkolün zararlarına, televizyon, telefon gibi elektronik cihazların zararlarına kadar bir çok konuya değinilmektedir. Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi'ndeki Miras adlı Yetişkin tiyatrosu ise yine 15 Ekim Cumartesi (yarın) saat 20.00’de tiyatrosever izleyicisiyle bir araya gelecek. Yazarlığını Ebru Aksakallı’nın, yönetmenliği ise Bayram Gündoğdu’nun yaptığı tiyatro oyununun konusu ise şu şekilde; Çoğu insan çocuklarına bırakacağı paranın hesabını yapıp; dürüst insan, ahlaklı birey olmanın hesabını yapmayı unutur yahut fazla önemsemez. İşte tam da böyle bir sorgulama sürecinde aynı mahallede yaşam süren insanların yapmış oldukları tercihlerin geçmişten günümüze devreden mirasını görürüz. Oğlunun sevdiği kızla evlendirmenin peşinde olan bir babanın bu uğurda mücadelesine tanıklık ederiz.” BİLETLER ÜCRETSİZ Hafta sonu gerçekleşecek olan bu muhteşem programın biletleri ise ücretsiz. Darıca Belediyesi’nden yapılan açıklama da, Kültür Merkezimizde gerçekleşecek olan her iki programımız da ücretsiz olup tüm halkımızı hafta sonu gerçekleşecek olan bu muhteşem etkinliğe davet ediyoruz” 

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, Darıca halkına kış aylarında da kültür sanat etkinlikleri sunmaya devam ediyor.

Açıldığı günden itibaren bölge halkının gözde mekanlarından birisi haline gelen Adnan Menderes Kültür Merkezi, Kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde hem yetişkinler için hem de çocuklar için harika bir hafta sonu sunuyor.

SABAH ÇOCUKLAR İÇİN AKŞAM YETİŞKİNLER İÇİN

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi'ndeki Yaramaz Çocuk Miço adlı çocuk tiyatrosu 15 Ekim Cumartesi (yarın) saat 12.00 ve 14.00’da olmak üzere iki ayrı seansta çocuklarla buluşacak. Yaramaz Çocuk Miço’nun hikayesi ise şöyle; Oyunumuzun kahramanı miço yaptığı yaramazlıklar ile gerek ailesini, gerekse çevresindeki insanları çok üzmekte, kendisine ve çevresine sürekli zarar vermektedir. Çocukların eğlenerek izlediği bu oyunda çocukların eğlenirken öğrenmeleri amaçlanmıştır. Bu kapsamda, oyun içinde okumanın faydaları, temizlik ve sağlık konularına, sigara ve alkolün zararlarına, televizyon, telefon gibi elektronik cihazların zararlarına kadar bir çok konuya değinilmektedir.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi'ndeki Miras adlı Yetişkin tiyatrosu ise yine 15 Ekim Cumartesi (yarın) saat 20.00’de tiyatrosever izleyicisiyle bir araya gelecek. Yazarlığını Ebru Aksakallı’nın, yönetmenliği ise Bayram Gündoğdu’nun yaptığı tiyatro oyununun konusu ise şu şekilde; Çoğu insan çocuklarına bırakacağı paranın hesabını yapıp; dürüst insan, ahlaklı birey olmanın hesabını yapmayı unutur yahut fazla önemsemez. İşte tam da böyle bir sorgulama sürecinde aynı mahallede yaşam süren insanların yapmış oldukları tercihlerin geçmişten günümüze devreden mirasını görürüz. Oğlunun sevdiği kızla evlendirmenin peşinde olan bir babanın bu uğurda mücadelesine tanıklık ederiz.”

BİLETLER ÜCRETSİZ

Hafta sonu gerçekleşecek olan bu muhteşem programın biletleri ise ücretsiz. Darıca Belediyesi’nden yapılan açıklama da, Kültür Merkezimizde gerçekleşecek olan her iki programımız da ücretsiz olup tüm halkımızı hafta sonu gerçekleşecek olan bu muhteşem etkinliğe davet ediyoruz” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.