DARICA’DA ENGELLER KURSLARLA AŞILIYOR

Darıca 23.10.2018 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DARICA’DA ENGELLER KURSLARLA AŞILIYOR

Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi değişik kurslarla ilçedeki engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Bu çerçevede yeni dönem kurs etkinliklerini başlatan Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi ( DAREN) zihinsel ve bedensel engelli vatandaşlara yönelik el sanatları kurslarının yanı sıra okuma yazma kurslarıyla da engelli vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. HER BİREYİ TOPLUMA KAZANDIRMALIYIZ Zaman zaman Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Darıca Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduk. Yerel yöneticiler olarak engelli vatandaşlarımızın sıkıntılarını asgariye indirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi (DAREN) olarak ilçede yaşayan engelli vatandaşımız için düzenlediğimiz değişik sosyal ve kültürel etkinliklerle onları topluma kazandırmayı ve toplumla bütünleştirmeyi hedefliyoruz. Bunun yanı sıra belirli periyotlar halinde düzenlediğimiz el sanatları, bilgisayar, müzik ve tiyatro gibi değişik kurslarla da engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıcı faaliyetlerde bulunuyoruz., Engelli üyelerimize el sanatları hususunda kendilerini geliştirmek, özgüvenlerini pekiştirmek, sosyal yaşamda destek olmak ve aynı zamanda ailelerine yalnız olmadıklarını htirmek için çalışıyoruz. Engelli vatandaşlarımızı toplumdan soyutlamadan onları topluma kazandırmak adına çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir.” diyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.
Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi değişik kurslarla ilçedeki engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Bu çerçevede yeni dönem kurs etkinliklerini başlatan Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi ( DAREN) zihinsel ve bedensel engelli vatandaşlara yönelik el sanatları kurslarının yanı sıra okuma yazma kurslarıyla da engelli vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

HER BİREYİ TOPLUMA KAZANDIRMALIYIZ

Zaman zaman Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Darıca Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduk. Yerel yöneticiler olarak engelli vatandaşlarımızın sıkıntılarını asgariye indirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi (DAREN) olarak ilçede yaşayan engelli vatandaşımız için düzenlediğimiz değişik sosyal ve kültürel etkinliklerle onları topluma kazandırmayı ve toplumla bütünleştirmeyi hedefliyoruz. Bunun yanı sıra belirli periyotlar halinde düzenlediğimiz el sanatları, bilgisayar, müzik ve tiyatro gibi değişik kurslarla da engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıcı faaliyetlerde bulunuyoruz., Engelli üyelerimize el sanatları hususunda kendilerini geliştirmek, özgüvenlerini pekiştirmek, sosyal yaşamda destek olmak ve aynı zamanda ailelerine yalnız olmadıklarını htirmek için çalışıyoruz. Engelli vatandaşlarımızı toplumdan soyutlamadan onları topluma kazandırmak adına çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir.” diyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.