DARICA’DA FİNAL HEYECANI

Spor 14.12.2015 - 15:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA’DA FİNAL HEYECANI

Darıca Belediyesi, Darıca İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda final heyecanı yaşanıyor. 6 grupta 22 takımın mücadele ettiği ve yaklaşık 45 gündür devam eden turnuvada  yarı finale kalan Darıca Belediyesi ile İtfaiye saat 19:00’da karşı karşıya gelirken, yarı finalin diğer ayağında ise Kaymakamlık ile Fatih Koleji saat 20:30’da final biletini kapmak için mücadele edecekler. KARABACAK FİNALE DAVET ETTİ Turnuvaya katılarak ter döken ve centilmence mücadele eden tüm takımları tebrik eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, sporu sevdirmek ve gelecek nesillere spor alışkanlığı kazandırmak için düzenledikleri Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının amacına ulaştığını ifade ederek,15 Aralık 2015 Salı akşamı tüm spor severleri saat:19.00 da Darıca Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan final müsabakaları ve ödül törenine davet etti.

Darıca Belediyesi, Darıca İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda final heyecanı yaşanıyor. 6 grupta 22 takımın mücadele ettiği ve yaklaşık 45 gündür devam eden turnuvada  yarı finale kalan Darıca Belediyesi ile İtfaiye saat 19:00’da karşı karşıya gelirken, yarı finalin diğer ayağında ise Kaymakamlık ile Fatih Koleji saat 20:30’da final biletini kapmak için mücadele edecekler.

KARABACAK FİNALE DAVET ETTİ
Turnuvaya katılarak ter döken ve centilmence mücadele eden tüm takımları tebrik eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, sporu sevdirmek ve gelecek nesillere spor alışkanlığı kazandırmak için düzenledikleri Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının amacına ulaştığını ifade ederek,15 Aralık 2015 Salı akşamı tüm spor severleri saat:19.00 da Darıca Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan final müsabakaları ve ödül törenine davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.