DARICA DA FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Darıca 01.02.2016 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA DA FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Kamera arkası gazetecilerin çektiği fotoğraflardan oluşan 'Haberciler Fotoğraf Sergisi' Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde açıldı.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık,Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ile Başkan Vekili Levent Altun ve meclis üyelerinin katıldığı fotoğraf sergisinin açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kısa selamlama konuşmalarının ardından açılışı yapılan sergiyi gezen Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün,”emeğin ve alınterinin olduğu bu sergi mutlaka herkes tarafından görülmesi gerekli eserlerden oluşuyor.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” derken Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte açtığımız bu anlamlı sergide zor bir görev üstlenen basın çalışanlarının en anlamlı karelerini Darıca halkımızla buluşturmanın heyecanını yaşıyorum.Son derece önemli eserlerin yer aldığı fotoğraf sergimiz bir hafta boyunca ilçe halkımızın beğenisine sunulacak.Tüm halkımızı bu nadide eserleri görmeye davet ediyorum.”diyerek vatandaşları sergiye davet etti. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’da, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve açılışa katılanlara teşekkür ederek ,”bölge basınına verdiği desteklerden dolayı değerli Başkanımız Şükrü Karabacak’a teşekkür ediyorum.Katkı ve desteklerini her daim yanımızda görmek bizleri memnun ediyor. Kamera arkası meslektaşlarımızın fotoğraflarının yer aldığı, ilkini İzmit te açtığımız sergimizin ikincisini Darıca Kültür Merkezinde geniş bir katılımla açtık. Türkiye Haber Kameramanları Derneğimize de bu noktada teşekkür ediyorum.”diyerek düşüncelerini dile getirdi.
Kamera arkası gazetecilerin çektiği fotoğraflardan oluşan 'Haberciler Fotoğraf Sergisi' Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde açıldı.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık,Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ile Başkan Vekili Levent Altun ve meclis üyelerinin katıldığı fotoğraf sergisinin açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kısa selamlama konuşmalarının ardından açılışı yapılan sergiyi gezen Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün,”emeğin ve alınterinin olduğu bu sergi mutlaka herkes tarafından görülmesi gerekli eserlerden oluşuyor.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” derken Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte açtığımız bu anlamlı sergide zor bir görev üstlenen basın çalışanlarının en anlamlı karelerini Darıca halkımızla buluşturmanın heyecanını yaşıyorum.Son derece önemli eserlerin yer aldığı fotoğraf sergimiz bir hafta boyunca ilçe halkımızın beğenisine sunulacak.Tüm halkımızı bu nadide eserleri görmeye davet ediyorum.”diyerek vatandaşları sergiye davet etti.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’da, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve açılışa katılanlara teşekkür ederek ,”bölge basınına verdiği desteklerden dolayı değerli Başkanımız Şükrü Karabacak’a teşekkür ediyorum.Katkı ve desteklerini her daim yanımızda görmek bizleri memnun ediyor. Kamera arkası meslektaşlarımızın fotoğraflarının yer aldığı, ilkini İzmit te açtığımız sergimizin ikincisini Darıca Kültür Merkezinde geniş bir katılımla açtık. Türkiye Haber Kameramanları Derneğimize de bu noktada teşekkür ediyorum.”diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.