DARICA’DA GÖZYAŞLARI FİLİSTİN İÇİN AKACAK

Darıca 05.02.2018 - 14:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA’DA GÖZYAŞLARI FİLİSTİN İÇİN AKACAK

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’ndeki kültür sanat etkinlikleri “Gözyaşım Filistin” isimli tiyatro ile devam ediyor.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’ndeki kültür sanat etkinlikleri “Gözyaşım Filistin” isimli tiyatro ile devam ediyor. Murat Nazım Vardarlı’nın yazıp yönettiği drama türündeki tiyatro yarın akşam saat 19:30’da sanatseverlerin beğenisine sunulacak. FİLİSTİN’DE HEP FERYAT VAR Ülkemizin dört bir yanında tiyatro severlerin büyük beğenisini kazanan “Gözyaşım Filistin” Filistin’de yaşanan insanlık dramını gözler önüne seriyor. Zeyd, Sümeyye ve Abid bir türlü dönmeyen babaları Amir’i beklemektedirler. Batı Şeria’da bayram sabahı ezanı tüm güzelliği ile yankılanıp köyün kısa boylu minaresinden tüm müslümanlara bayram mesajı verilirken ezan susmuş, zaman durmuş ve köye karanlık bir sessizlik hakim olmuştu. Uzaklardan gelen feryatlar ise her şeyi anlatmaya yetiyordu…
Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’ndeki kültür sanat etkinlikleri “Gözyaşım Filistin” isimli tiyatro ile devam ediyor.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’ndeki kültür sanat etkinlikleri “Gözyaşım Filistin” isimli tiyatro ile devam ediyor. Murat Nazım Vardarlı’nın yazıp yönettiği drama türündeki tiyatro yarın akşam saat 19:30’da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

FİLİSTİN’DE HEP FERYAT VAR

Ülkemizin dört bir yanında tiyatro severlerin büyük beğenisini kazanan “Gözyaşım Filistin” Filistin’de yaşanan insanlık dramını gözler önüne seriyor. Zeyd, Sümeyye ve Abid bir türlü dönmeyen babaları Amir’i beklemektedirler. Batı Şeria’da bayram sabahı ezanı tüm güzelliği ile yankılanıp köyün kısa boylu minaresinden tüm müslümanlara bayram mesajı verilirken ezan susmuş, zaman durmuş ve köye karanlık bir sessizlik hakim olmuştu. Uzaklardan gelen feryatlar ise her şeyi anlatmaya yetiyordu…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.