DARICA’DA HEDEF AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Spor 01.06.2017 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA’DA HEDEF AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olarak ülkemizi Kosova’da yapılacak olan Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Büyük Bayan Kata Takımı, Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk’le birlikte Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret etti. Meryem Mazlum, Hatice Başkaya ve Ayca Düzgel’den oluşan Büyük Bayan Takım Kata takımı mayıs ayında Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapılan ve 21 İl’den 59 Kulübün mücadele ettiği turnuvada Darıca’ya ilk Kulüpler Türkiye Şampiyonluğu’nu kazandırırken, 01-04 Haziran tarihlerinde Kosova’da yapılacak Avrupa Kulüpler Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmıştı. ATLETİZM VE KARATE’DE MARKA OLDUK Elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden Başkan Karabacak, “Türkiye Şampiyonu olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “atletizm sporunun ardından kısa sürede önemli başarılar elde ettiğimiz karate branşında da Darıca marka şehirler arasına adını yazdırma adına önemli mesafe kat etti. Kulüp başkanından sporcusuna kadar emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kosova’da yapılacak olan Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda da ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek madalyayla ülkemize döneceğinizden şüphemiz yoktur. Başşarılarınıız devamını diliyorum.” diyerek sporcuları tebrik etti.

Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olarak ülkemizi Kosova’da yapılacak olan Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Büyük Bayan Kata Takımı, Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk’le birlikte Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret etti.

Meryem Mazlum, Hatice Başkaya ve Ayca Düzgel’den oluşan Büyük Bayan Takım Kata takımı mayıs ayında Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapılan ve 21 İl’den 59 Kulübün mücadele ettiği turnuvada Darıca’ya ilk Kulüpler Türkiye Şampiyonluğu’nu kazandırırken, 01-04 Haziran tarihlerinde Kosova’da yapılacak Avrupa Kulüpler Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmıştı.

ATLETİZM VE KARATE’DE MARKA OLDUK

Elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden Başkan Karabacak, “Türkiye Şampiyonu olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “atletizm sporunun ardından kısa sürede önemli başarılar elde ettiğimiz karate branşında da Darıca marka şehirler arasına adını yazdırma adına önemli mesafe kat etti. Kulüp başkanından sporcusuna kadar emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kosova’da yapılacak olan Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda da ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek madalyayla ülkemize döneceğinizden şüphemiz yoktur. Başşarılarınıız devamını diliyorum.” diyerek sporcuları tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.