DARICA DA KATI ATIK TOPLAMA MERKEZİ AÇILIYOR

Darıca 30.03.2016 - 16:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA DA KATI ATIK TOPLAMA MERKEZİ AÇILIYOR

Darıca Belediyesi Çevre ve Temizlik Müdürlüğü bünyesinde inşaası tamamlanan Katı Atık Toplama Merkezi nisan ayı içerisinde hizmete açılacak.

Osmangazi Mahallesi’nde 13 dönüm arazi üzerine inşaa edilen tesislerde başkan yardımcılarıyla birlikte incelemelerde bulunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, tesislerin açılmasıyla birlikte katı atıkların burada ayrıştırılarak geri dönüşüme kazandırılacağını söyledi. GELECEK NESİLLERE YAŞANABİLİR ÇEVRE BIRAKACAĞIZ Başkan Karabacak, “hükümetimizin politikaları doğrultusunda gelecek nesillerimize temiz ve yaşanabilir bir çevre bırakma adına yaptığımız ve Avrupa Birliği normlarına uygun olarak inşaasını tamamladığımız bu tesislerin açılmasıyla birlikte vatandaşlarımızın kullanmadığı mobilyadan elektroniğe ,inşaat atığından beyaz eşyaya, oyuncaktan cam atıklara kadar bir çok atık madde kaynağında toplanarak ayrıştırma işlemine tabi tutulacak. Burada türlerine göre ayrı ayrı toplanan atıklar, geri dönüştürülmek üzere yetkili merkezlere gönderilecek.Bu noktada vatandaşlarımıza da çok iş düşüyor.Ellerindeki atık maddeleri bizlerle irtibata geçerek bu tesislerimizde değerlendirilmek üzere bizlere teslim etmelerini bekliyoruz.Böylece hem çevremizi temiz tutacak hem de ekonomiye katkı sağlamış olacağız.Şimdiden  katı atık toplama merkezimiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” diyerek nisan ayı içerisinde tesisin hizmete açılacağını müjdeledi.
Darıca Belediyesi Çevre ve Temizlik Müdürlüğü bünyesinde inşaası tamamlanan Katı Atık Toplama Merkezi nisan ayı içerisinde hizmete açılacak.

Osmangazi Mahallesi’nde 13 dönüm arazi üzerine inşaa edilen tesislerde başkan yardımcılarıyla birlikte incelemelerde bulunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, tesislerin açılmasıyla birlikte katı atıkların burada ayrıştırılarak geri dönüşüme kazandırılacağını söyledi.

GELECEK NESİLLERE YAŞANABİLİR ÇEVRE BIRAKACAĞIZ

Başkan Karabacak, “hükümetimizin politikaları doğrultusunda gelecek nesillerimize temiz ve yaşanabilir bir çevre bırakma adına yaptığımız ve Avrupa Birliği normlarına uygun olarak inşaasını tamamladığımız bu tesislerin açılmasıyla birlikte vatandaşlarımızın kullanmadığı mobilyadan elektroniğe ,inşaat atığından beyaz eşyaya, oyuncaktan cam atıklara kadar bir çok atık madde kaynağında toplanarak ayrıştırma işlemine tabi tutulacak. Burada türlerine göre ayrı ayrı toplanan atıklar, geri dönüştürülmek üzere yetkili merkezlere gönderilecek.Bu noktada vatandaşlarımıza da çok iş düşüyor.Ellerindeki atık maddeleri bizlerle irtibata geçerek bu tesislerimizde değerlendirilmek üzere bizlere teslim etmelerini bekliyoruz.Böylece hem çevremizi temiz tutacak hem de ekonomiye katkı sağlamış olacağız.Şimdiden  katı atık toplama merkezimiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” diyerek nisan ayı içerisinde tesisin hizmete açılacağını müjdeledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.