DARICA'DA KAZA...1 ÖLÜ 1 YARALI

Darıca 23.03.2018 - 12:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA'DA KAZA...1 ÖLÜ 1 YARALI

Darıca Sırasöğütler Mahallesi 60. Yıl Ortaokulu dal-çık girişinde meydana gelen kazada bir araç ile motosiklet çarpıştı. Motosiklete bulunan kardeşlerden İsmail Bal hayatını olay yerinde kaybederken ağır yaralı olan Umut Bal ise hastaneye kaldırıldı.

Darıca’yı E-5 ve Gebze Köşklüçeşme Mahallesine bağlayan 60.Yıl Ortaokulu Darıca girişinde meydana gelen kazada iki kardeşten biri ölü diğeri ağır yaralı olarak olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Motosiklete çarpan aracın kaçtığı öğrenildi. KARDEŞLERDEN BİRİ ÖLDÜ BİRİ AĞIR YARALI Darıca yönünde Gebze yönüne gitmekte olan motosiklet, ters istikametten hızlı bir şekilde gelen transporter aracın altına girdiği yaklaşık 75 metre sürüklenerek önce olay yerindeki bir tıra ardından da kaldırımlara çarptığı tespit edildi. Motosiklet kaza sonrası tanınmaz hale gelirken cadde adeta kan gölüne döndü. Kazada motosikleti kullanan İsmail Bal hayatını kaybederken arkada oturan kardeşi Umut Bal ise ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildi. Kazada vefat eden İsmail Bal   AYDOĞAN BİLGİ ALDI Darıca İlçe Emniyet müdürü Hasan Aydoğan’da kaza noktasına gelerek ekiplerinden bilgi aldı. Kaza sonrası parçalanan motosiklet yoldan çekici aracı ile toplanırken, kazada altına giren tırda cadde kenarına çekildi. Dalçık da geçici olarak trafiğe kapatılırken polis kazaya sebep olan ve kaçan aracı arama çalışmalarına başladı. Kazanın meydana geldiği 60.Yıl Ortaokulu’nun hemen önünde, teneffüste bulunan öğrenciler büyük korku ve panik yaşadı. HEDEF GAZETESİ DARICA    
Darıca Sırasöğütler Mahallesi 60. Yıl Ortaokulu dal-çık girişinde meydana gelen kazada bir araç ile motosiklet çarpıştı. Motosiklete bulunan kardeşlerden İsmail Bal hayatını olay yerinde kaybederken ağır yaralı olan Umut Bal ise hastaneye kaldırıldı.

Darıca’yı E-5 ve Gebze Köşklüçeşme Mahallesine bağlayan 60.Yıl Ortaokulu Darıca girişinde meydana gelen kazada iki kardeşten biri ölü diğeri ağır yaralı olarak olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Motosiklete çarpan aracın kaçtığı öğrenildi.

KARDEŞLERDEN BİRİ ÖLDÜ BİRİ AĞIR YARALI

Darıca yönünde Gebze yönüne gitmekte olan motosiklet, ters istikametten hızlı bir şekilde gelen transporter aracın altına girdiği yaklaşık 75 metre sürüklenerek önce olay yerindeki bir tıra ardından da kaldırımlara çarptığı tespit edildi. Motosiklet kaza sonrası tanınmaz hale gelirken cadde adeta kan gölüne döndü. Kazada motosikleti kullanan İsmail Bal hayatını kaybederken arkada oturan kardeşi Umut Bal ise ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

Kazada vefat eden İsmail Bal

 

AYDOĞAN BİLGİ ALDI

Darıca İlçe Emniyet müdürü Hasan Aydoğan’da kaza noktasına gelerek ekiplerinden bilgi aldı. Kaza sonrası parçalanan motosiklet yoldan çekici aracı ile toplanırken, kazada altına giren tırda cadde kenarına çekildi. Dalçık da geçici olarak trafiğe kapatılırken polis kazaya sebep olan ve kaçan aracı arama çalışmalarına başladı. Kazanın meydana geldiği 60.Yıl Ortaokulu’nun hemen önünde, teneffüste bulunan öğrenciler büyük korku ve panik yaşadı.

HEDEF GAZETESİ DARICA

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.