DARICA'DA KUTLU DOĞUM ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

Darıca 18.04.2017 - 15:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA'DA KUTLU DOĞUM ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

Kutlu Doğum Etkinlikleri kapsamında Darıca’da düzenlenen yemekte ilçe protokolüyle din görevlileri bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Kocaeli Müftüsü Yusuf Doğan, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç’in yanı sıra ilçede görev yapan din görevlilerinin katıldığı yemekte bir selamlama konuşması yapan Başkan Karabacak, hafta boyunca düzenlenecek etkinliklerle Kutlu Doğum Haftası’nı en iyi şekilde geçireceklerini ifade etti. KUTLU DOĞUM YÜRÜYÜŞÜ’NE DAVET Başkan Karabacak ,”öncelik yıllarda olduğu gibi bu yılda çok güzel programlar hazırladık. Kutlu Doğum etkinlikleri önümüzdeki günlerde düzenleyeceğiz değişik programlarla devam edecek.  Özellikle 22 Mart Cumartesi günü saat 09:30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak Darıca sahile kadar sürecek olan Kutlu Doğum Yürüyüşü’ne tüm halkımızı bekliyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” diyerek konuşmasını tamamladı. Konuşmaların ardından Kocaeli Müftüsü Yusuf Doğan’a günün anısına bir çiçek takdim edildi.
Kutlu Doğum Etkinlikleri kapsamında Darıca’da düzenlenen yemekte ilçe protokolüyle din görevlileri bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Kocaeli Müftüsü Yusuf Doğan, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç’in yanı sıra ilçede görev yapan din görevlilerinin katıldığı yemekte bir selamlama konuşması yapan Başkan Karabacak, hafta boyunca düzenlenecek etkinliklerle Kutlu Doğum Haftası’nı en iyi şekilde geçireceklerini ifade etti.

KUTLU DOĞUM YÜRÜYÜŞÜ’NE DAVET

Başkan Karabacak ,”öncelik yıllarda olduğu gibi bu yılda çok güzel programlar hazırladık. Kutlu Doğum etkinlikleri önümüzdeki günlerde düzenleyeceğiz değişik programlarla devam edecek.  Özellikle 22 Mart Cumartesi günü saat 09:30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak Darıca sahile kadar sürecek olan Kutlu Doğum Yürüyüşü’ne tüm halkımızı bekliyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” diyerek konuşmasını tamamladı. Konuşmaların ardından Kocaeli Müftüsü Yusuf Doğan’a günün anısına bir çiçek takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.