19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA'DA MAHALLE İFTARLARI BAŞLADI

Darıca 20.05.2018 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DARICA'DA MAHALLE İFTARLARI BAŞLADI

Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle İftarları Abdi İpekçi Mahallesi’nde başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinde Afyon yöresine ait sakala çarpan çorba,bulgur pilavı, Afyon usulü sulu köfte ve Kemalpaşa tatlısı ikram edildi.

Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl her mahallede ayrı bir bölgenin yöresel yemekleriyle iftar açacak olan Darıcalılar ilk akşam Afyon yöresine ait lezzetleri tatma fırsatı yakalarken, iftar programından sonra yapımı tamamlanan semt sahası ve çocuk parkının açılışı gerçekleştirildi. İftar öncesi çocuklar oyun parkında gönüllerince eğlenirken, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta çocuklara eşlik ederek birlikte halat çekme oynadı. İftar programında sahne alan Darıca Belediyesi Bilgi Evi çocukları ilahiler ve semazen gösterileri ile gönülleri fethetti. KUDÜS BİZİM İLK KIBLEGAHIMIZDIR İftar yemeğinin ardından iftar yemeğine katılanlara kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Karabacak , iftar sofralarını şenlendiren herkese teşekkür etti. Herkesin Ramazan-ı Şeriflerini tebrik eden Başkan Karabacak, “Ramazan ayına maalesef Müslümanlar olarak buruk giriyoruz. İslamın ilk kıblegahı olan Kudüs’te maalesef zalimler tarafından katliamlar yapıldı, yapılmaya devam ediyor, ama bilsinler ki Kudüs bizimdir, bizim kalacak, nihayetinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, devletimiz Filistin halkının yanında olduğunu tüm dünyaya haykırdı, Filistin’li kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz, Rabbim oradaki kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi. 24 HAZİRAN’DA CUMHURBAŞKANIMIZA DESTEK OLALIM Başkan Karabacak konuşmasında 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde Ak Parti’ye destek isteyerek, “bizler 14 yıldır ilçemize en güzel şekliyle hizmet ediyoruz.  Bu süreçte şehrimize değer katan, birçok büyük projeyi hep birlikte hayata geçirdik, vatandaşlarımıza yeni yaşam alanları kazandırarak bölgede değer kazanan bir ilçe haline geldik. Bizler bu projelerimizi hayata geçirirken, Ak Parti hükümetimiz de ülkemize çok bütyük eserler kazandırmış ve ülkemizi bölgenin lider ülkesi haline getrimiştir. Gerek yerel de ve gerekse ülke genelinde hizmetlerin artarak devamı için 24 Haziran seçimleri büyük önem taşımaktadır. Ben inanıyorum ki halkımız bir kez daha istikrardan yana tercihini kullanarak ülke yönetimini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve ak kadrolara bir kez daha teslim edecektir. Sizlerden de bu noktada destek bekliyoruz Ülkemizde çok şükür huzur ortamı var, Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın, düşüncelerimiz , inançlarımız ne olursa olsun , hepimiz bu ülkenin insanlarıyız, birlik ve beraberlik içinde ülkemiz istediğimiz noktalara gelecektir” diyerek vatandaşlara seslendi. Programın sonunda ise yapımı tamamlanan semt sahası ve çocuk parkının açılışı gerçekleştirildi.
Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle İftarları Abdi İpekçi Mahallesi’nde başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinde Afyon yöresine ait sakala çarpan çorba,bulgur pilavı, Afyon usulü sulu köfte ve Kemalpaşa tatlısı ikram edildi.

Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl her mahallede ayrı bir bölgenin yöresel yemekleriyle iftar açacak olan Darıcalılar ilk akşam Afyon yöresine ait lezzetleri tatma fırsatı yakalarken, iftar programından sonra yapımı tamamlanan semt sahası ve çocuk parkının açılışı gerçekleştirildi. İftar öncesi çocuklar oyun parkında gönüllerince eğlenirken, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta çocuklara eşlik ederek birlikte halat çekme oynadı. İftar programında sahne alan Darıca Belediyesi Bilgi Evi çocukları ilahiler ve semazen gösterileri ile gönülleri fethetti.

KUDÜS BİZİM İLK KIBLEGAHIMIZDIR

İftar yemeğinin ardından iftar yemeğine katılanlara kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Karabacak , iftar sofralarını şenlendiren herkese teşekkür etti. Herkesin Ramazan-ı Şeriflerini tebrik eden Başkan Karabacak, “Ramazan ayına maalesef Müslümanlar olarak buruk giriyoruz. İslamın ilk kıblegahı olan Kudüs’te maalesef zalimler tarafından katliamlar yapıldı, yapılmaya devam ediyor, ama bilsinler ki Kudüs bizimdir, bizim kalacak, nihayetinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, devletimiz Filistin halkının yanında olduğunu tüm dünyaya haykırdı, Filistin’li kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz, Rabbim oradaki kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

24 HAZİRAN’DA CUMHURBAŞKANIMIZA DESTEK OLALIM

Başkan Karabacak konuşmasında 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde Ak Parti’ye destek isteyerek, “bizler 14 yıldır ilçemize en güzel şekliyle hizmet ediyoruz.  Bu süreçte şehrimize değer katan, birçok büyük projeyi hep birlikte hayata geçirdik, vatandaşlarımıza yeni yaşam alanları kazandırarak bölgede değer kazanan bir ilçe haline geldik. Bizler bu projelerimizi hayata geçirirken, Ak Parti hükümetimiz de ülkemize çok bütyük eserler kazandırmış ve ülkemizi bölgenin lider ülkesi haline getrimiştir. Gerek yerel de ve gerekse ülke genelinde hizmetlerin artarak devamı için 24 Haziran seçimleri büyük önem taşımaktadır. Ben inanıyorum ki halkımız bir kez daha istikrardan yana tercihini kullanarak ülke yönetimini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve ak kadrolara bir kez daha teslim edecektir. Sizlerden de bu noktada destek bekliyoruz Ülkemizde çok şükür huzur ortamı var, Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın, düşüncelerimiz , inançlarımız ne olursa olsun , hepimiz bu ülkenin insanlarıyız, birlik ve beraberlik içinde ülkemiz istediğimiz noktalara gelecektir” diyerek vatandaşlara seslendi. Programın sonunda ise yapımı tamamlanan semt sahası ve çocuk parkının açılışı gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.