DARICA'DA MEVLANA SEVGİSİ

Darıca 18.12.2015 - 14:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA'DA MEVLANA SEVGİSİ

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde kültürel etkinlikler ünlü tarihçi ve yazar Yavuz Bahadıroğlu’nun Mevlana ve Gönül Sultanları isimli söyleşisi ile devam etti.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde kültürel etkinlikler ünlü tarihçi ve yazar Yavuz Bahadıroğlu’nun Mevlana ve Gönül Sultanları isimli söyleşisi ile devam etti. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği söyleşide ünlü tarihçi ve yazar Yavuz Bahadıroğlu, Mevlana’nın hayatından kesitler vererek günümüzde Mevlana’yı anlamanın ve O’nun felsefesiyle yaşamanın toplumları ayakta tutacağına olan inancını dile getirdi.Mevlana’nın kullandığı sevgi dilinin günümüz dünyasının en önemli sorununu dile getirdiğini ifade eden insanların şu anda en çok ihtiyacı olan şeyin sevgi olduğuna vurgu yaptı. HAFTA SONU YAVUZ SEÇKİN DARICALILARLA BULUŞUYOR Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi hafta sonu Radyo TV programcısı ve oyuncu Yavuz Seçkin’i ağırlıyor.19 Aralık 2015 Cumartesi akşamı saat 19:30’da stand-up Show la Darıcalarla buluşacak olan Yavuz Seçkin Galip Derviş ,Oğlum Bak Git Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu ,Avrupa Yakası ve Hastayım Doktor gibi sinema ve dizilerle izleyicilerin gönlüne taht kurdu.
Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde kültürel etkinlikler ünlü tarihçi ve yazar Yavuz Bahadıroğlu’nun Mevlana ve Gönül Sultanları isimli söyleşisi ile devam etti.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde kültürel etkinlikler ünlü tarihçi ve yazar Yavuz Bahadıroğlu’nun Mevlana ve Gönül Sultanları isimli söyleşisi ile devam etti. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği söyleşide ünlü tarihçi ve yazar Yavuz Bahadıroğlu, Mevlana’nın hayatından kesitler vererek günümüzde Mevlana’yı anlamanın ve O’nun felsefesiyle yaşamanın toplumları ayakta tutacağına olan inancını dile getirdi.Mevlana’nın kullandığı sevgi dilinin günümüz dünyasının en önemli sorununu dile getirdiğini ifade eden insanların şu anda en çok ihtiyacı olan şeyin sevgi olduğuna vurgu yaptı.

HAFTA SONU YAVUZ SEÇKİN DARICALILARLA BULUŞUYOR
Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi hafta sonu Radyo TV programcısı ve oyuncu Yavuz Seçkin’i ağırlıyor.19 Aralık 2015 Cumartesi akşamı saat 19:30’da stand-up Show la Darıcalarla buluşacak olan Yavuz Seçkin Galip Derviş ,Oğlum Bak Git Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu ,Avrupa Yakası ve Hastayım Doktor gibi sinema ve dizilerle izleyicilerin gönlüne taht kurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.