DARICA’DA MUHTEŞEM OLTU GECESİ

Darıca 13.04.2016 - 10:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA’DA MUHTEŞEM OLTU GECESİ

Oltulular salona sığmadı

Darıca Oltulular Derneği’nin Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlediği Oltu’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıl dönümü coşku ile kutlandı. Geceye adeta akın olurken, davetlilerin bir kısmı geceyi ayakta takip etmek zorunda kaldı. GECEYE KATILIM YOĞUN OLDU Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan,  MHP Darıca Meclis Üyesi Celil Akbulut, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, MHP Darıca İlçe Başkanı Fatih Kürşat Demir, Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu, KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, İş adamı Erdaş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güzel, Erzurum İl ve ilçe, Köy dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. YENER AÇIŞLI TEŞEKKÜR ETTİ Sunuculuğunu Özdilek Kırbaş’ın yaptığı Gecenin açılış konuşmasını Darıca Oltulular Dernek Başkanı Yener Açışlı yaptı. Geceye katılan herkese teşekkür eden Yener Açışlı şöyle konuştu: “Bugün burada bulunarak bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Oltululara layık işler yapmak için dernek yönetimi olarak elimizden geleni yapıyoruz. Sizleri yanımızda görmek bizlere büyük güç veriyor. Oltumuzun kurtuluşunu hep birlikte kutlamaktan onur duyuyorum. Sağ olun var olun” dedi. KATKI SUNANLARA PLAKET VERİLDİ Konuşmadan sonra Sanatçılar; Yıldırım Budak, Güler Çalışkan, Yanık Ayhan, İbrahim Kaya, Serhat Atasoy sahne alarak Oltululara güzel bir gece yaşattılar. Gecede yarıca Oltulular gecesine katkı sunan iş adamların teşekkür plaketi verildi. Gecede ayrıca Prof. Dr Erdal Aydoğan Oltu’nun tarihi geçmişini belgelerle misafirlere anlattı.
Oltulular salona sığmadı

Darıca Oltulular Derneği’nin Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlediği Oltu’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıl dönümü coşku ile kutlandı. Geceye adeta akın olurken, davetlilerin bir kısmı geceyi ayakta takip etmek zorunda kaldı.

GECEYE KATILIM YOĞUN OLDU

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan,  MHP Darıca Meclis Üyesi Celil Akbulut, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, MHP Darıca İlçe Başkanı Fatih Kürşat Demir, Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu, KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, İş adamı Erdaş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güzel, Erzurum İl ve ilçe, Köy dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

YENER AÇIŞLI TEŞEKKÜR ETTİ

Sunuculuğunu Özdilek Kırbaş’ın yaptığı Gecenin açılış konuşmasını Darıca Oltulular Dernek Başkanı Yener Açışlı yaptı. Geceye katılan herkese teşekkür eden Yener Açışlı şöyle konuştu: “Bugün burada bulunarak bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Oltululara layık işler yapmak için dernek yönetimi olarak elimizden geleni yapıyoruz. Sizleri yanımızda görmek bizlere büyük güç veriyor. Oltumuzun kurtuluşunu hep birlikte kutlamaktan onur duyuyorum. Sağ olun var olun” dedi.

KATKI SUNANLARA PLAKET VERİLDİ

Konuşmadan sonra Sanatçılar; Yıldırım Budak, Güler Çalışkan, Yanık Ayhan, İbrahim Kaya, Serhat Atasoy sahne alarak Oltululara güzel bir gece yaşattılar. Gecede yarıca Oltulular gecesine katkı sunan iş adamların teşekkür plaketi verildi. Gecede ayrıca Prof. Dr Erdal Aydoğan Oltu’nun tarihi geçmişini belgelerle misafirlere anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.