19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA'DA OKUMA YAZMA KAMPANYASI

Darıca 05.01.2016 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA'DA OKUMA YAZMA KAMPANYASI

Kocaeli Valiliği önemli bir çalışmaya daha imza atıyor. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu öncülüğünde başlatılan "Kocaeli’nde okumaz yazmaz kalmasın" kampanyası Darıca’da başladı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Halk Eğitim Merkezi’nin destek verdiği kampanya için komisyon oluşturuldu. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman tarafından oluşturulan komisyon tüm kurumlara, sivil toplum örgütlerine ve yerel basın mensuplarına broşür dağıtımının yapılması hususunda kararı aldı. DESTEK BEKLİYOR Darıca Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ömer Faruk Özata yaptığı açıklama da “Sayın Valimizin öncülüğünde  başlatılan "Kocaeli’nde okumaz yazmaz kalmasın" kampanyasını Darıca'mızda Halk Eğitim Merkezi olarak yürütmekteyiz. Bunun için Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Bey tarafından oluşturulan komisyon tüm kurumlara, sivil toplum örgütlerine ve yerel basın mensuplarına broşür dağıtımının yapılması kararını aldık. Yerel basının da kampanyamıza destek vereceğini umut ederek broşürümüzü yayınlamanızı ve bu çalışmada katkınız olmasını istiyoruz ve şimdiden katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.  

Kocaeli Valiliği önemli bir çalışmaya daha imza atıyor. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu öncülüğünde başlatılan "Kocaeli’nde okumaz yazmaz kalmasın" kampanyası Darıca’da başladı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Halk Eğitim Merkezi’nin destek verdiği kampanya için komisyon oluşturuldu. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman tarafından oluşturulan komisyon tüm kurumlara, sivil toplum örgütlerine ve yerel basın mensuplarına broşür dağıtımının yapılması hususunda kararı aldı.

DESTEK BEKLİYOR

Darıca Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ömer Faruk Özata yaptığı açıklama da “Sayın Valimizin öncülüğünde  başlatılan "Kocaeli’nde okumaz yazmaz kalmasın" kampanyasını Darıca'mızda Halk Eğitim Merkezi olarak yürütmekteyiz. Bunun için Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Bey tarafından oluşturulan komisyon tüm kurumlara, sivil toplum örgütlerine ve yerel basın mensuplarına broşür dağıtımının yapılması kararını aldık. Yerel basının da kampanyamıza destek vereceğini umut ederek broşürümüzü yayınlamanızı ve bu çalışmada katkınız olmasını istiyoruz ve şimdiden katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.