19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA’DA ORHAN ERGÜR DEVRİ BİTTİ

Spor 21.09.2017 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA’DA ORHAN ERGÜR DEVRİ BİTTİ

Darıca Gençlerbirliği yönetimi, dün akşam saatlerinde Elite Otel’de gerçekleştirilen toplantı sonucunda Kulüp Menajeri Orhan Ergür'ün görevine son verdi. 2015-2016 sezonunun başından bu yana sarı yeşillilerde görev yapan Ergür, bugün futbolcularla vedalaşarak kulüp tesislerinden ayrıldı. YÖNETİMDEN YAZILI AÇIKLAMA Darıca Gençlerbirliği yönetiminden yapılan açıklamada, ‘’Dün gece gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantısında aldığımız karar sonucu kulüp menajeri Orhan Ergür ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine bu zamana kadar kulubümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz’’denildi.

Darıca Gençlerbirliği yönetimi, dün akşam saatlerinde Elite Otel’de gerçekleştirilen toplantı sonucunda Kulüp Menajeri Orhan Ergür'ün görevine son verdi. 2015-2016 sezonunun başından bu yana sarı yeşillilerde görev yapan Ergür, bugün futbolcularla vedalaşarak kulüp tesislerinden ayrıldı.

YÖNETİMDEN YAZILI AÇIKLAMA

Darıca Gençlerbirliği yönetiminden yapılan açıklamada, ‘’Dün gece gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantısında aldığımız karar sonucu kulüp menajeri Orhan Ergür ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine bu zamana kadar kulubümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz’’denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.