DARICA’DA PERSONEL EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR

Darıca 04.08.2017 - 10:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA’DA PERSONEL EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR

Darıca Belediyesi personeline yönelik eğitimlerini sürdürüyor.

Darıca Belediyesi personeline yönelik eğitimlerini sürdürüyor. Bu çerçevede olası afetlere karşı kurulan Sivil Savunma Amirliği’nin organize ettiği ve uzman eğiticiler tarafından verilen yangın önleme ve söndürme teknikleri temel eğitiminde belediye personeli olası yangın tehlikelerine karşı önemli bilgiler edindi. Eğitime değişik birimlerde görev yapan çok sayıda personel katıldı. Teorik eğitimin ardından belediye oto parkında uygulamalı eğitim düzenlendi. Belediye bünyesinde oluşturulan yangınla mücadele ekipleri ile yapılan tatbikatta, ekiplere olası bir yangında nasıl davranmaları gerektiği ve yangına nasıl müdahale etmeleri gerektiği anlatıldı.  
Darıca Belediyesi personeline yönelik eğitimlerini sürdürüyor.

Darıca Belediyesi personeline yönelik eğitimlerini sürdürüyor. Bu çerçevede olası afetlere karşı kurulan Sivil Savunma Amirliği’nin organize ettiği ve uzman eğiticiler tarafından verilen yangın önleme ve söndürme teknikleri temel eğitiminde belediye personeli olası yangın tehlikelerine karşı önemli bilgiler edindi.

Eğitime değişik birimlerde görev yapan çok sayıda personel katıldı. Teorik eğitimin ardından belediye oto parkında uygulamalı eğitim düzenlendi. Belediye bünyesinde oluşturulan yangınla mücadele ekipleri ile yapılan tatbikatta, ekiplere olası bir yangında nasıl davranmaları gerektiği ve yangına nasıl müdahale etmeleri gerektiği anlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.