GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

DARICA’DA ‘PES’ DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER!

Darıca 28.05.2020 - 13:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

DARICA’DA ‘PES’ DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER!

Darıca’da korona buradan yayılır, dikkat!

Darıca’da bir kargo merkezinde çekilen fotoğraf görenlere ‘Pes artık’ dedirtti. Kuralların hiçe sayıldığı kargo merkezinde onlarca vatandaş iç içe kargosunu almaya çalıştı. Türkiye genelinde seyahat kısıtlaması ve sosyal mesafe konusunda alınan tedbirler sonrası kargo gönderimlerinde adeta patlama yaşanmıştı. Evlerinden çıkmak, temastan kaçınmak isteyen vatandaşlar farklı şehirlere ve hatta şehir içindeki farklı noktalara kargo gönderdi. Son günlerde ülke genelinde olduğu gibi Darıca’da da kargo merkezlerinde adet izdiham yaşandı. SOSYAL MESAFE YOK Sürat Kargo’nun Osmangazi Mahallesi Tuzla Caddesi üzerindeki şubesinde çekilen bir fotoğraf yoğunluğun boyutunu gösterdi. Fotoğrafta merkezin içinde kargo planlaması yapan çalışanların dip dibe çalıştığı, sosyal mesafe kuralının ise hiçe sayıldığı görüldü. Binlerce kargonun vatandaşa ulaşması için hayatlarını riske atan çalışanlar bir yana bir de kargosunu teslim almaya gelen onlarca vatandaşın kuralları hiçe sayması pes dedirtti.  
Darıca’da korona buradan yayılır, dikkat!

Darıca’da bir kargo merkezinde çekilen fotoğraf görenlere ‘Pes artık’ dedirtti. Kuralların hiçe sayıldığı kargo merkezinde onlarca vatandaş iç içe kargosunu almaya çalıştı.

Türkiye genelinde seyahat kısıtlaması ve sosyal mesafe konusunda alınan tedbirler sonrası kargo gönderimlerinde adeta patlama yaşanmıştı. Evlerinden çıkmak, temastan kaçınmak isteyen vatandaşlar farklı şehirlere ve hatta şehir içindeki farklı noktalara kargo gönderdi. Son günlerde ülke genelinde olduğu gibi Darıca’da da kargo merkezlerinde adet izdiham yaşandı.

SOSYAL MESAFE YOK

Sürat Kargo’nun Osmangazi Mahallesi Tuzla Caddesi üzerindeki şubesinde çekilen bir fotoğraf yoğunluğun boyutunu gösterdi. Fotoğrafta merkezin içinde kargo planlaması yapan çalışanların dip dibe çalıştığı, sosyal mesafe kuralının ise hiçe sayıldığı görüldü. Binlerce kargonun vatandaşa ulaşması için hayatlarını riske atan çalışanlar bir yana bir de kargosunu teslim almaya gelen onlarca vatandaşın kuralları hiçe sayması pes dedirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.