DARICA'DA PTT ŞUBESİNDE SOYGUN

Darıca 20.02.2016 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA'DA PTT ŞUBESİNDE SOYGUN

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan PTT şubesinden 2 bin 200 TL çalan soyguncu kayıplara karıştı...

Edinilen bilgilere göre, Darıca'nın Bayramoğlu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde bulunan PTT Bayramoğlu Şubesine giren silahlı bir kişi kasada bulunan 2 bin 200 TL parayı çalarak kayıplara karıştı. Soygun sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. "BENİ MAHVETTİN, BİLSEYDİM YAPMAZDIM" Kasada bulunan yaklaşık 2 bin lirayı alan silahlı soyguncu, parayı az bulunca PTT çalışanına daha para olup olmadığını sordu. Silahlı soyguncu kasada 10 lira kaldığını söyleyen görevliye, "Beni mahvettin. Bilseydim yapmazdım" diyerek, kasada bulunan 10 lirayı da istedi.  Soygun sonrası olay yerine gelen polis ekipleri soyguncuyu yakalamak için çalışmalara başladı. PTT Şubesinde delil toplayan polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan PTT şubesinden 2 bin 200 TL çalan soyguncu kayıplara karıştı...

Edinilen bilgilere göre, Darıca'nın Bayramoğlu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde bulunan PTT Bayramoğlu Şubesine giren silahlı bir kişi kasada bulunan 2 bin 200 TL parayı çalarak kayıplara karıştı. Soygun sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

"BENİ MAHVETTİN, BİLSEYDİM YAPMAZDIM"

Kasada bulunan yaklaşık 2 bin lirayı alan silahlı soyguncu, parayı az bulunca PTT çalışanına daha para olup olmadığını sordu. Silahlı soyguncu kasada 10 lira kaldığını söyleyen görevliye, "Beni mahvettin. Bilseydim yapmazdım" diyerek, kasada bulunan 10 lirayı da istedi. 

Soygun sonrası olay yerine gelen polis ekipleri soyguncuyu yakalamak için çalışmalara başladı. PTT Şubesinde delil toplayan polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.