DARICA'DA TATİL BAŞLADI

Ekonomi 19.01.2018 - 11:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA'DA TATİL BAŞLADI

Darıca’da öğrenciler için yarıyıl tatili Ayfer Gazanfer Güngör İlkokulu’nda İlçe Kaymakamı Ömer Karaman’ın katılımıyla düzenlenen tören sonrası başladı.  Düzenlenen tören öncesinde Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç ve okulun bulunduğu Osmangazi Mahallesi Muhtarı Kenan Demirbaş tarafından karne dağıtımı yapıldı. Okul müdürleri, öğretmenler ve velilerin dışında törene siyasiler de ilgi gösterdi. Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Yusuf Ayaz ve A.Latif Özkan’da törende yerlerini aldılar. Kaymakam Karaman Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un okulun başarılı öğrencilerine gönderdiği hediyeleri de takdim etti. Daha sonra törenin yapılacağı salona geçen protokol mensupları, öğrenciler ve velilere yönelik Ayfer Gazanfer Güngör İlkokulu Müdürü Süleyman Özdağ kısa bir selamlama konuşma yaptı. Özdağ’ın ardından ise İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz selamlama konuşmasını gerçekleştirdi. Protokol konuşmalarında son konuşmayı ise Darıca Kaymakamı Ömer Karaman yaptı. Karaman konuşmasında, “Karne herkesin sorumluluğunda olan bir belgedir. Çocuğun karnesi aynı zamanda velinin karnesidir. Okulun karnesidir, öğretmenin karnesidir. Artık bir çocuğu karne notları ile değerlendirmek ve hapsetmek doğru değildir. Öğrenciler bizim geleceğe yönelik ufkumuzu genişletecek şekilde değerlendirmelidirler. Bu karnelerin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim.” dedi. Törende öğrencilerin şiir okumaları, tiyatro sunumları, şarkı ve folklör gösterileri ile davetliler eğlenceli bir seyir yaşadı.

Darıca’da öğrenciler için yarıyıl tatili Ayfer Gazanfer Güngör İlkokulu’nda İlçe Kaymakamı Ömer Karaman’ın katılımıyla düzenlenen tören sonrası başladı.

 Düzenlenen tören öncesinde Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç ve okulun bulunduğu Osmangazi Mahallesi Muhtarı Kenan Demirbaş tarafından karne dağıtımı yapıldı. Okul müdürleri, öğretmenler ve velilerin dışında törene siyasiler de ilgi gösterdi. Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Yusuf Ayaz ve A.Latif Özkan’da törende yerlerini aldılar. Kaymakam Karaman Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un okulun başarılı öğrencilerine gönderdiği hediyeleri de takdim etti. Daha sonra törenin yapılacağı salona geçen protokol mensupları, öğrenciler ve velilere yönelik Ayfer Gazanfer Güngör İlkokulu Müdürü Süleyman Özdağ kısa bir selamlama konuşma yaptı. Özdağ’ın ardından ise İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz selamlama konuşmasını gerçekleştirdi. Protokol konuşmalarında son konuşmayı ise Darıca Kaymakamı Ömer Karaman yaptı. Karaman konuşmasında, “Karne herkesin sorumluluğunda olan bir belgedir. Çocuğun karnesi aynı zamanda velinin karnesidir. Okulun karnesidir, öğretmenin karnesidir. Artık bir çocuğu karne notları ile değerlendirmek ve hapsetmek doğru değildir. Öğrenciler bizim geleceğe yönelik ufkumuzu genişletecek şekilde değerlendirmelidirler. Bu karnelerin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim.” dedi. Törende öğrencilerin şiir okumaları, tiyatro sunumları, şarkı ve folklör gösterileri ile davetliler eğlenceli bir seyir yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.