DARICA’DA TİYATRO TUTKUSU

Darıca 25.01.2017 - 11:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA’DA TİYATRO TUTKUSU

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gösterimi yapılan “Dünya Malı Dünyada Kalır” isimli tiyatro gösterisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Birbirini tanımayan ve tek ortak noktalarının illegal işlerle uğraşmak olduğu beş adamın yaşadıkları türlü kazalar neticesinde koma hâline girmeleri ve neticesinde dünyadaki yaşamlarını sorgulamalarını anlatan iki perdelik komedi, izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. EKRANLARIN SEVİLEN YÜZÜ GELİYOR Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde etkinlikler ara vermeden devam ederken, 26 Ocak 2017 Perşembe günü saat 20:00’da ekranların sevilen yüzü Necmettin Nursaçan Darıca’lılarla buluşacak. Kuvvetli hitabeti, etkili vaazları, dînî ve sosyal konulardaki hizmetleriyle tanınan Nursaçan, “Peygamberimizin Aynasında Birlik ve Kardeşlik” konulu söyleyişiyle sevenleriyle bir araya gelecek.
Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gösterimi yapılan “Dünya Malı Dünyada Kalır” isimli tiyatro gösterisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Birbirini tanımayan ve tek ortak noktalarının illegal işlerle uğraşmak olduğu beş adamın yaşadıkları türlü kazalar neticesinde koma hâline girmeleri ve neticesinde dünyadaki yaşamlarını sorgulamalarını anlatan iki perdelik komedi, izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

EKRANLARIN SEVİLEN YÜZÜ GELİYOR

Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde etkinlikler ara vermeden devam ederken, 26 Ocak 2017 Perşembe günü saat 20:00’da ekranların sevilen yüzü Necmettin Nursaçan Darıca’lılarla buluşacak. Kuvvetli hitabeti, etkili vaazları, dînî ve sosyal konulardaki hizmetleriyle tanınan Nursaçan, “Peygamberimizin Aynasında Birlik ve Kardeşlik” konulu söyleyişiyle sevenleriyle bir araya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.