19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA’DA VOLEYBOL HEYECANI BAŞLADI

Darıca 24.11.2016 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA’DA VOLEYBOL HEYECANI BAŞLADI

Darıca Belediyesi, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Darıca İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Darıca Belediyesi Kapalı Spor Salonunda yapılan müsabakalarla başladı.

Toplam 27 takımın katıldığı turnuvada altı ayrı grupta mücadele eden ekipler arasından grup birincileri direk olarak çeyrek finale yükselirken, gruplarda 2. ve 3 . olan takımlar çapraz eşleşip çeyrek finale çıkmak için ter dökecekler. Yaklasık 2 ay sürecek olan turnuvada ilk maçlarda turnuvanın favori takımları galip gelirken, çekişmelerde heyecan üst seviyedeydi.     İlk Gün Alının Sonuçlar : İtfaiye –Milli Eğitim Müdürlüğü: 2-0 60.Yıl Ortaokulu – Deniz Yıldızları O.O : 0-2 100.Yıl Atatürk İ.Ö – Faik Şahenk İ.Ö : 1-2 Belediye A – Darıca G.B: 2-0 Belediye B – Cemil Meriç İ.Ö: 0-2 Hospital Park Hastanesi –Neşet Yalçın lisesi: 0-2 Süreyya Yalçın-İ.MKB : 2-0 Aslan Çimento –Servet Yalçın Ortaokulu:0-2
Darıca Belediyesi, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Darıca İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Darıca Belediyesi Kapalı Spor Salonunda yapılan müsabakalarla başladı.

Toplam 27 takımın katıldığı turnuvada altı ayrı grupta mücadele eden ekipler arasından grup birincileri direk olarak çeyrek finale yükselirken, gruplarda 2. ve 3 . olan takımlar çapraz eşleşip çeyrek finale çıkmak için ter dökecekler. Yaklasık 2 ay sürecek olan turnuvada ilk maçlarda turnuvanın favori takımları galip gelirken, çekişmelerde heyecan üst seviyedeydi.

 

 

İlk Gün Alının Sonuçlar :

İtfaiye –Milli Eğitim Müdürlüğü: 2-0

60.Yıl Ortaokulu – Deniz Yıldızları O.O : 0-2

100.Yıl Atatürk İ.Ö – Faik Şahenk İ.Ö : 1-2

Belediye A – Darıca G.B: 2-0

Belediye B – Cemil Meriç İ.Ö: 0-2

Hospital Park Hastanesi –Neşet Yalçın lisesi: 0-2

Süreyya Yalçın-İ.MKB : 2-0

Aslan Çimento –Servet Yalçın Ortaokulu:0-2

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.