19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA EĞİTİM ŞEHRİ OLDU

Darıca 24.11.2018 - 09:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DARICA EĞİTİM ŞEHRİ OLDU

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, son derece önemli ve bir o kadar da kutsal bir meslek olan öğretmenliğin toplumsal hayattaki önemine değinip Öğretmenler Günü’nü kutladı.

  Başkan Karabacak mesajınd; ”Bir milletin milli, ahlâki ve kültürel yönden güçlü olması ve medeni milletler seviyesine erişmesi ancak  öğretmenlerinin başarılı  çalışmalarına bağlıdır. Bu kutsal mesleği  diğer birçok meslekten ayıran en önemli özellik, malzemesi ve meyvesinin insan olmasıdır. Öğretmen ömür boyu öğrenen ve öğreten insan olmak gibi bir ayrıcalığa sahiptir.” diyerek öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaptı.  DARICA EĞİTİM ŞEHRİ OLDU  Darıca Belediyesi olarak halkımıza her alanda hizmet ettiğimiz gibi eğitim alanında da hizmet veriyoruz. Çocuklarımızı geleceğe hazırlarken okullarda aldıkları eğitim yanında Darıca Belediyesi Bilgievleriyle ve Adnan Menderes Kültür Merkezinde üniversite hazırlık kurslarıyla eğitimlerine ücretsiz destek oluyoruz. Çocuklarımızın eğitimlerine yapmış olduğumuz katkılarla birlikte eğitim kurumlarına her türlü maddi manevi destek vererek daha iyi ortamlarda eğitim almaları için elimizden geleni yapıyoruz. Geleceğin hazırlanmasında birinci etken olan öğretmenlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle güçlü ve modern bir ülke olma yolunda hızla ilerleyen ülkemize  en büyük hizmeti veren, gençlerimizi emanet ettiğimiz, onları hayata hazırlayan, fedakar ve cefakar bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyor, eğitim yolunda şehit düşen tüm öğretmenlerimizi  rahmet ve minnetle anıyorum
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, son derece önemli ve bir o kadar da kutsal bir meslek olan öğretmenliğin toplumsal hayattaki önemine değinip Öğretmenler Günü’nü kutladı.

 

Başkan Karabacak mesajınd; ”Bir milletin milli, ahlâki ve kültürel yönden güçlü olması ve medeni milletler seviyesine erişmesi ancak  öğretmenlerinin başarılı  çalışmalarına bağlıdır. Bu kutsal mesleği  diğer birçok meslekten ayıran en önemli özellik, malzemesi ve meyvesinin insan olmasıdır. Öğretmen ömür boyu öğrenen ve öğreten insan olmak gibi bir ayrıcalığa sahiptir.” diyerek öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaptı.

 DARICA EĞİTİM ŞEHRİ OLDU

 Darıca Belediyesi olarak halkımıza her alanda hizmet ettiğimiz gibi eğitim alanında da hizmet veriyoruz. Çocuklarımızı geleceğe hazırlarken okullarda aldıkları eğitim yanında Darıca Belediyesi Bilgievleriyle ve Adnan Menderes Kültür Merkezinde üniversite hazırlık kurslarıyla eğitimlerine ücretsiz destek oluyoruz. Çocuklarımızın eğitimlerine yapmış olduğumuz katkılarla birlikte eğitim kurumlarına her türlü maddi manevi destek vererek daha iyi ortamlarda eğitim almaları için elimizden geleni yapıyoruz. Geleceğin hazırlanmasında birinci etken olan öğretmenlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle güçlü ve modern bir ülke olma yolunda hızla ilerleyen ülkemize  en büyük hizmeti veren, gençlerimizi emanet ettiğimiz, onları hayata hazırlayan, fedakar ve cefakar bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyor, eğitim yolunda şehit düşen tüm öğretmenlerimizi  rahmet ve minnetle anıyorum

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.