DARICA ENGELLERİ AŞTI

Darıca 20.11.2015 - 16:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA ENGELLERİ AŞTI

Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi yapmış olduğu çalışmalarla engelli vatandaşların daha rahat hayat sürmeleri hedefleniyor.

Darıca Belediyesi engelli vatandaşlar için oluşturduğu kısa adı “DAREN” olan Darıca Belediyesi Engelliler Merkeziyle ilçedeki tüm engelli vatandaşlara hizmet veriyor. Her geçen gün gelişen DAREN engelli vatandaşların hayata tutunmaları ve sosyal hayata karışabilmeleri için çaba sarf ediyor.  1500’ün üzerinde kayıtlı engelli vatandaşı bünyesinde bulunduran DAREN,  şehrin farklı noktalarında oluşturduğu şarj istasyonları ile engelli vatandaşlardan tam not alırken. Ulaşımın kolay olduğu ve kullanım alanlarının geniş olduğu Darıca Belediyesi Adanan Menderes Kültür Merkezinde oluşturulan yeni yerine taşınan DAREN, Gebze Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile geçtiğimiz günlerde ortaklaşa düzenlediği, Psikolog Barış Gezginci tarafından verilen  “Engellilerin Hakları ve Günlük Yaşamda Karşılaşılan Sorunlar” konulu seminerle engelli vatandaşların günlük hayatta karşılaşabilecekleri sorunlar ve çözümleriyle alakalı bilgiler verildi. Konuyla alakalı açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak “Darıca Belediyesi olarak her alanda vatandaşlarımızın yanında olduğumuz gibi engelli vatandaşlarımızın da yanındayız. İlçemizde DAREN vasıtasıyla ulaştığımız ve ulaşmaya çalıştığımız engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. Gebze Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğümüzle ortaklaşa yapmış olduğumuz ve periyodik olarak düzenlenecek olan seminerlerle  engelli vatandaşlarımızın hakları ve günlük yaşamda karşılarına çıkabilecek  sorunlar hakkında bilinçlendiriyoruz.” Dedi. 
Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi yapmış olduğu çalışmalarla engelli vatandaşların daha rahat hayat sürmeleri hedefleniyor.

Darıca Belediyesi engelli vatandaşlar için oluşturduğu kısa adı “DAREN” olan Darıca Belediyesi Engelliler Merkeziyle ilçedeki tüm engelli vatandaşlara hizmet veriyor. Her geçen gün gelişen DAREN engelli vatandaşların hayata tutunmaları ve sosyal hayata karışabilmeleri için çaba sarf ediyor.  1500’ün üzerinde kayıtlı engelli vatandaşı bünyesinde bulunduran DAREN,  şehrin farklı noktalarında oluşturduğu şarj istasyonları ile engelli vatandaşlardan tam not alırken.

Ulaşımın kolay olduğu ve kullanım alanlarının geniş olduğu Darıca Belediyesi Adanan Menderes Kültür Merkezinde oluşturulan yeni yerine taşınan DAREN, Gebze Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile geçtiğimiz günlerde ortaklaşa düzenlediği, Psikolog Barış Gezginci tarafından verilen  “Engellilerin Hakları ve Günlük Yaşamda Karşılaşılan Sorunlar” konulu seminerle engelli vatandaşların günlük hayatta karşılaşabilecekleri sorunlar ve çözümleriyle alakalı bilgiler verildi.

Konuyla alakalı açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak “Darıca Belediyesi olarak her alanda vatandaşlarımızın yanında olduğumuz gibi engelli vatandaşlarımızın da yanındayız. İlçemizde DAREN vasıtasıyla ulaştığımız ve ulaşmaya çalıştığımız engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. Gebze Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğümüzle ortaklaşa yapmış olduğumuz ve periyodik olarak düzenlenecek olan seminerlerle  engelli vatandaşlarımızın hakları ve günlük yaşamda karşılarına çıkabilecek  sorunlar hakkında bilinçlendiriyoruz.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.