DARICA ESKRİME YILDIZLAR YETİŞTİRECEK

Spor 20.04.2017 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA ESKRİME YILDIZLAR YETİŞTİRECEK

İbrahim Ahmed Acar’ın kazandığı Avrupa ve Dünya şampiyonluklarıyla ülkemizde son günlerin en popüler sporu haline gelen Türk eskrimine artık bölgemizden de milli eskrimciler yetişecek.

      Türkiye’nin eskrim sporunda uluslararası platformlarda ses getiren başarılar elde etmeye başlamasının ardından eskrim heyecanı Darıca’ya da sıçradı. Darıca Jimnastik Spor Kulübü adıyla resmen eskrim faaliyetlerine başlayan kulüp, eskrimde gelecek vadeden sporcuları eğiterek milli takımlara göndermeyi hedefliyor. Minik eskrimciler, Antrenör Turgay Caner nezaretinde çalışmalarını Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi’nde sürdürüyor. DARICALI AİLELERİ DE HEYECANLANDIRDI Özellikle İbrahim Ahmed Acar’ın elde ettiği başarılarla ülkemizin gururu olmasının ardından, aileler de çocuklarını eskrimle tanıştırmanın heyecanını yaşıyor. Minik sporcular ise daha şimdiden, 24-26 Nisan tarihlerinde mücadele edecekleri Uluslararası Çocuk Kupası’nın heyecanı içinde. 23 Nisan Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek olan turnuvada 2 bine yakın minik ve süper minik eskrimci mücadele edecek. Darıca Jimnastik Spor Kulübünün 8-10 yaş grubundaki sporcuları da Antalya’da ilk eskrim turnuvası deneyimlerini yaşayacak.  
İbrahim Ahmed Acar’ın kazandığı Avrupa ve Dünya şampiyonluklarıyla ülkemizde son günlerin en popüler sporu haline gelen Türk eskrimine artık bölgemizden de milli eskrimciler yetişecek.

 

 

 

Türkiye’nin eskrim sporunda uluslararası platformlarda ses getiren başarılar elde etmeye başlamasının ardından eskrim heyecanı Darıca’ya da sıçradı. Darıca Jimnastik Spor Kulübü adıyla resmen eskrim faaliyetlerine başlayan kulüp, eskrimde gelecek vadeden sporcuları eğiterek milli takımlara göndermeyi hedefliyor. Minik eskrimciler, Antrenör Turgay Caner nezaretinde çalışmalarını Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi’nde sürdürüyor.

DARICALI AİLELERİ DE HEYECANLANDIRDI

Özellikle İbrahim Ahmed Acar’ın elde ettiği başarılarla ülkemizin gururu olmasının ardından, aileler de çocuklarını eskrimle tanıştırmanın heyecanını yaşıyor. Minik sporcular ise daha şimdiden, 24-26 Nisan tarihlerinde mücadele edecekleri Uluslararası Çocuk Kupası’nın heyecanı içinde. 23 Nisan Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek olan turnuvada 2 bine yakın minik ve süper minik eskrimci mücadele edecek. Darıca Jimnastik Spor Kulübünün 8-10 yaş grubundaki sporcuları da Antalya’da ilk eskrim turnuvası deneyimlerini yaşayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.