DARICA FARABİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

Darıca 04.03.2016 - 13:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA FARABİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan Çocuk Psikiyatrı hasta kabulüne başladı. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Hastane Yöneticisi/Başhekim Hikmet Yaşar şunları ifade etti.

     ‘’ Darıca Farabi Devlet Hastanesi olarak Bölgemizde ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Hastalarımız tarafından sıklıkla talep edilen Çocuk Psikiyatrı ihtiyacımızı Genel Sekreterliğimizin katkılarıyla hekim kadromuza dahil etmiş bulunuyoruz.                Bölgemizin  ilk  Çocuk Psikiyatrı olarak hastanemizde hizmet verecek olan  doktorumuz,  değişik  branşlarda birbirinden değerli  112 hekimimiz  ve yaklaşık 1100 çalışanımızla Kocaeli, Darıca, Gebze, Dilovası, Çayırova ilçeleri ile  İstanbul  Tuzla, Pendik, Kartal bölgelerinden gelen hasta taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Ev  konforunda hazırlamış olduğumuz 9  yataklı  Palyatif Bakım Merkezimizi Ocak ayı itibariyle hizmete açtık. Önümüzdeki hafta ise Koroner Yoğun Bakım Ünitemizin açılışını yapmayı planlıyoruz. Hedefimiz daha fazla hastamıza en kaliteli sağlık hizmetini sunabilmek ’’dedi.                                                 
Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan Çocuk Psikiyatrı hasta kabulüne başladı. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Hastane Yöneticisi/Başhekim Hikmet Yaşar şunları ifade etti.

     ‘’ Darıca Farabi Devlet Hastanesi olarak Bölgemizde ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Hastalarımız tarafından sıklıkla talep edilen Çocuk Psikiyatrı ihtiyacımızı Genel Sekreterliğimizin katkılarıyla hekim kadromuza dahil etmiş bulunuyoruz.

               Bölgemizin  ilk  Çocuk Psikiyatrı olarak hastanemizde hizmet verecek olan  doktorumuz,  değişik  branşlarda birbirinden değerli  112 hekimimiz  ve yaklaşık 1100 çalışanımızla Kocaeli, Darıca, Gebze, Dilovası, Çayırova ilçeleri ile  İstanbul  Tuzla, Pendik, Kartal bölgelerinden gelen hasta taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Ev  konforunda hazırlamış olduğumuz 9  yataklı  Palyatif Bakım Merkezimizi Ocak ayı itibariyle hizmete açtık. Önümüzdeki hafta ise Koroner Yoğun Bakım Ünitemizin açılışını yapmayı planlıyoruz. Hedefimiz daha fazla hastamıza en kaliteli sağlık hizmetini sunabilmek ’’dedi.

                  

                             

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.