DARICA FARABİ’DE EĞİTİM

Darıca 24.03.2017 - 10:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA FARABİ’DE EĞİTİM

Darıca Farabi Devlet Hastanesi KOMEK’in (Kocaeli Meslek Edindirme Kursları) kursiyerlerine verilen eğitime ev sahipliği yaptı.

70 KURSİYER KATILDI Darıca Farabi Devlet Hastanesi KOMEK’in (Kocaeli Meslek Edindirme Kursları) kursiyerlerine verilen eğitime ev sahipliği yaptı. Darıca Farabi Devlet Hastanesi Bilgi işlem sorumlusu Muhammet Örnek tarafından verilen eğitime katılan yaklaşık 70 kursiyere hastane otomasyon sistemi tanıtıldı. Verilen eğitimde hastane de kullanılan HBYS (Hastane Bilgi Yönetim Sistemi) ve Poliklinik Modülü anlatılarak uygulamalı eğitim verildi. Kursiyerler uygulamalı verilen bu eğitim sayesinde bir sağlık kurumunda işe başladıkları takdirde kullanacakları sistemlerden hakkında bir ön bilgiye sahip oldular. KOMEK EĞİTMENİ TEŞEKKÜR ETTİ Kursiyerler ile birlikte gelen eğitmenleri “Kendilerine sunulan bu hizmetten oldukça memnun kaldıklarını ve böyle bir imkanı kendilerine sağladıkları için başta Hastane Yöneticisi Sayın Op. Dr.Hikmet YAŞAR olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Kurslarda öğretilen bilgilerin uygulamalı bir şekilde bizzat sağlık kurumunda olmasının kendileri açısından büyük bir fırsat olduğunu ve verilen bu eğitiminde büyük katkı sağladığını söylerken, “Hem hastane ortamını hem de kullanılan sistemleri tanıdıkları için bu eğitimden oldukça memnun olduklarını dile getirdi.  
Darıca Farabi Devlet Hastanesi KOMEK’in (Kocaeli Meslek Edindirme Kursları) kursiyerlerine verilen eğitime ev sahipliği yaptı.

70 KURSİYER KATILDI

Darıca Farabi Devlet Hastanesi KOMEK’in (Kocaeli Meslek Edindirme Kursları) kursiyerlerine verilen eğitime ev sahipliği yaptı. Darıca Farabi Devlet Hastanesi Bilgi işlem sorumlusu Muhammet Örnek tarafından verilen eğitime katılan yaklaşık 70 kursiyere hastane otomasyon sistemi tanıtıldı. Verilen eğitimde hastane de kullanılan HBYS (Hastane Bilgi Yönetim Sistemi) ve Poliklinik Modülü anlatılarak uygulamalı eğitim verildi. Kursiyerler uygulamalı verilen bu eğitim sayesinde bir sağlık kurumunda işe başladıkları takdirde kullanacakları sistemlerden hakkında bir ön bilgiye sahip oldular.

KOMEK EĞİTMENİ TEŞEKKÜR ETTİ

Kursiyerler ile birlikte gelen eğitmenleri “Kendilerine sunulan bu hizmetten oldukça memnun kaldıklarını ve böyle bir imkanı kendilerine sağladıkları için başta Hastane Yöneticisi Sayın Op. Dr.Hikmet YAŞAR olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Kurslarda öğretilen bilgilerin uygulamalı bir şekilde bizzat sağlık kurumunda olmasının kendileri açısından büyük bir fırsat olduğunu ve verilen bu eğitiminde büyük katkı sağladığını söylerken, “Hem hastane ortamını hem de kullanılan sistemleri tanıdıkları için bu eğitimden oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.