DARICA FARABİ'DE KRONER YOĞUN BAKIM AÇILDI

Darıca 09.03.2016 - 09:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA FARABİ'DE KRONER YOĞUN BAKIM AÇILDI

Darıca Farabi Devlet Hastanesi 1.Basamak Koroner Yoğun Bakım Ünitesi düzenlenen bir törenle hizmete girdi.

                   Darıca  Kaymakamı  Ömer Karaman, Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hiz.Bşk. Op.Dr. Onursal Varlıklı, basın  mensupları,                  hastane idarecileri ve çok sayıda davetlinin   katılımlarıyla  gerçekleşen törende ilk sözü alan    Hastane Yöneticisi /Başhekim Op.Dr. Hikmet Yaşar   ’’hedefimiz daha çok hastamıza en kaliteli hizmeti vermek. Bu hizmetleri halkımıza sunmamıza   katkı sağlayan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor bölgemize  hayırlar getirmesini  temenni ediyorum ‘’ dedi.                 Başhekim Yaşar’ın ardından söz alan  Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Şenol Ergüney  konuşmasında şunları ifade ederek ’’Darıca Farabi’ye bu hizmetler yetmez. Önümüzdeki günlerde başka hizmetlere imza atacağız. Bu hizmetlerin aktif hale gelmesine katkı sağlayan hastane yöneticilerimize ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.                   Açılışta son olarak söz alan  Darıca Kaymakamı Ömer Karaman  ise duygularını şöyle ifade ederek              ‘’Ülkemizde sağlık alanında büyük bir yapısal  değişim var. Bu değişimi  Kocaeli’de daha fazlaca hissediyorum .Darıca Farabi Devlet Hastanesi  yalnızca ilçemize değil tüm bölgeye hizmet eden bir sağlık tesisidir. Son zamanlarda yapılmış olan  Kadın Doğum Odasının yenilenmesi, Palyatif Ünitesinin açılması ve şimdi Koroner Yoğun Bakım Ünitesinin açılıyor olması kamuoyunda  çok ses getirdi. Anjio hizmetleri  konusunda  çok beklentimiz var.Bu bir ekip çalışmasıdır.Bu sebeple; önce Genel Sekreterimiz Şenol Bey’e,Başhekimimize yöneticilerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımıza halkımız adına teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum ‘’dedi.        Gerçekleşen açılış töreni hastane terasında misafirler için hazırlanan kokteyl  ile sona erdi.08.03.2016  
Darıca Farabi Devlet Hastanesi 1.Basamak Koroner Yoğun Bakım Ünitesi düzenlenen bir törenle hizmete girdi.

 

                 Darıca  Kaymakamı  Ömer Karaman, Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hiz.Bşk. Op.Dr. Onursal Varlıklı, basın  mensupları,                  hastane idarecileri ve çok sayıda davetlinin   katılımlarıyla  gerçekleşen törende ilk sözü alan   

Hastane Yöneticisi /Başhekim Op.Dr. Hikmet Yaşar   ’’hedefimiz daha çok hastamıza en kaliteli hizmeti vermek. Bu hizmetleri halkımıza sunmamıza   katkı sağlayan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor bölgemize  hayırlar getirmesini  temenni ediyorum ‘’ dedi.

                Başhekim Yaşar’ın ardından söz alan  Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Şenol Ergüney  konuşmasında şunları ifade ederek ’’Darıca Farabi’ye bu hizmetler yetmez. Önümüzdeki günlerde başka hizmetlere imza atacağız. Bu hizmetlerin aktif hale gelmesine katkı sağlayan hastane yöneticilerimize ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

                  Açılışta son olarak söz alan  Darıca Kaymakamı Ömer Karaman  ise duygularını şöyle ifade ederek  

           ‘’Ülkemizde sağlık alanında büyük bir yapısal  değişim var. Bu değişimi  Kocaeli’de daha fazlaca hissediyorum .Darıca Farabi Devlet Hastanesi  yalnızca ilçemize değil tüm bölgeye hizmet eden bir sağlık tesisidir. Son zamanlarda yapılmış olan  Kadın Doğum Odasının yenilenmesi, Palyatif Ünitesinin açılması ve şimdi Koroner Yoğun Bakım Ünitesinin açılıyor olması kamuoyunda  çok ses getirdi. Anjio hizmetleri  konusunda  çok beklentimiz var.Bu bir ekip çalışmasıdır.Bu sebeple; önce Genel Sekreterimiz Şenol Bey’e,Başhekimimize yöneticilerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımıza halkımız adına teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum ‘’dedi.

       Gerçekleşen açılış töreni hastane terasında misafirler için hazırlanan kokteyl  ile sona erdi.08.03.2016

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.