DARICA FİNAL’DE MEZUNİYET COŞKUSU...

Darıca 07.06.2018 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DARICA FİNAL’DE MEZUNİYET COŞKUSU...

2017/2018 Eğitim -Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşku ile yapıldı. Anasınıfı/İlkokul 4.sınıf, 8.sınıflar ve 12. sınıflardan oluşan 90 mezun öğrencinin töreni gerçekleşti.

2017/2018 Eğitim -Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşku ile yapıldı. Anasınıfı/İlkokul 4.sınıf, 8.sınıflar ve 12. sınıflardan oluşan 90 mezun öğrencinin töreni gerçekleşti. Müdür Yardımcısı Esmeray Tunca'nın Açılış konuşması ile program başladı. Sırasıyla tüm öğrenciler müzik eşliğinde tören yürüyüşü ve selamlamaları ile yerlerini alırken törene katılan 450 velinin alkışları coşkuyu artırdı. Müzik öğretmeni Çiğdem Dilek ve Beden Eğitimi öğretmeni Kader Çetin yönetiminde saygı duruşu peşinden ve İstiklal Marşının büyük coşku ile tüm katılımcılarla okundu. DARICA FİNAL’DE 90 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU Genel Müdür Murat Kaya ve Anadolu Lisesi Müdür Şevket Ababay birer konuşma yaparak herkese teşekkürlerini ilettiler. Bayrak ve Sancak devir teslim töreni sonrası 12.Sınıflar dönem birincisi Maviş Busenur Balcı'nın gözyaşları ile tamamladığı konuşma tüm katılımcıları duygulandırdı. 2 yıl önce bugünlerde 9-10 öğrenci ile yola çıkan Darıca Final kısa sürede 90 mezun vermenin onurunu coşkulu veli katılımı ile kutladı. Yaş kütüğüne Okul birincisi Maviş Busenur Balcı'nın isim plakasını çakmasından sonra Mezuniyet Andı seslendirildi. Anadolu Lisesi ve Ortaokul 1.2.ve 3.'lük derecesi alan öğrencilere plaket takdimi yapıldı. Tüm sınıflara idareci ve öğretmenlerince Mezuniyet Belgeleri verildi. Final Marşı topluca ve coşkuyla söylendi. Programın ardından 90 öğrenci kep atarak, mezuniyetini kutladılar.          
2017/2018 Eğitim -Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşku ile yapıldı. Anasınıfı/İlkokul 4.sınıf, 8.sınıflar ve 12. sınıflardan oluşan 90 mezun öğrencinin töreni gerçekleşti.

2017/2018 Eğitim -Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşku ile yapıldı. Anasınıfı/İlkokul 4.sınıf, 8.sınıflar ve 12. sınıflardan oluşan 90 mezun öğrencinin töreni gerçekleşti. Müdür Yardımcısı Esmeray Tunca'nın Açılış konuşması ile program başladı. Sırasıyla tüm öğrenciler müzik eşliğinde tören yürüyüşü ve selamlamaları ile yerlerini alırken törene katılan 450 velinin alkışları coşkuyu artırdı. Müzik öğretmeni Çiğdem Dilek ve Beden Eğitimi öğretmeni Kader Çetin yönetiminde saygı duruşu peşinden ve İstiklal Marşının büyük coşku ile tüm katılımcılarla okundu.

DARICA FİNAL’DE 90 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

Genel Müdür Murat Kaya ve Anadolu Lisesi Müdür Şevket Ababay birer konuşma yaparak herkese teşekkürlerini ilettiler. Bayrak ve Sancak devir teslim töreni sonrası 12.Sınıflar dönem birincisi Maviş Busenur Balcı'nın gözyaşları ile tamamladığı konuşma tüm katılımcıları duygulandırdı. 2 yıl önce bugünlerde 9-10 öğrenci ile yola çıkan Darıca Final kısa sürede 90 mezun vermenin onurunu coşkulu veli katılımı ile kutladı. Yaş kütüğüne Okul birincisi Maviş Busenur Balcı'nın isim plakasını çakmasından sonra Mezuniyet Andı seslendirildi. Anadolu Lisesi ve Ortaokul 1.2.ve 3.'lük derecesi alan öğrencilere plaket takdimi yapıldı. Tüm sınıflara idareci ve öğretmenlerince Mezuniyet Belgeleri verildi. Final Marşı topluca ve coşkuyla söylendi. Programın ardından 90 öğrenci kep atarak, mezuniyetini kutladılar.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.