DARICA FİNAL İLKOKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

Darıca 17.01.2017 - 14:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA FİNAL İLKOKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

                  Özel Darıca Final İlkokulu Türkiye Genelinde yapılan Okulistik Sınavında büyük bir başarıya imza attı.                 5 Ocakta yapılan üçüncü Okulistik sınavında 3A Sınıfında Emir Ekrem Dede ve Esra Ada Yazıcı altmış bin kişi arasında Türkiye birincisi olmuşlardır.                 Okul Müdürü İrfan YILMAZ yaptığı açıklamada “Özel Final Eğitim Kurumları Darıca’mızın eğitim hayatına olumlu katkıda bulunmaya başlamıştır. Daha birinci yılımızda, Türkiye birincilikleri yanında kitle başarısını yakalamada uyguladığımız eğitim sisteminin büyük payı var.” dedi.                 Bu başarıda emeği bulunan sınıf öğretmenimiz Gülden Gündüz, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum.                 Hem yaşam, hem sınav başarısı için Final herkese yeter dedi.

 

                Özel Darıca Final İlkokulu Türkiye Genelinde yapılan Okulistik Sınavında büyük bir başarıya imza attı.

                5 Ocakta yapılan üçüncü Okulistik sınavında 3A Sınıfında Emir Ekrem Dede ve Esra Ada Yazıcı altmış bin kişi arasında Türkiye birincisi olmuşlardır.

                Okul Müdürü İrfan YILMAZ yaptığı açıklamada “Özel Final Eğitim Kurumları Darıca’mızın eğitim hayatına olumlu katkıda bulunmaya başlamıştır. Daha birinci yılımızda, Türkiye birincilikleri yanında kitle başarısını yakalamada uyguladığımız eğitim sisteminin büyük payı var.” dedi.

                Bu başarıda emeği bulunan sınıf öğretmenimiz Gülden Gündüz, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum.

                Hem yaşam, hem sınav başarısı için Final herkese yeter dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.