DARICA FİNAL OKULLARI 41 ÜNİVERSİTEYİ DARICA'DA BULUŞTURUYOR

Darıca 09.12.2016 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA FİNAL OKULLARI 41 ÜNİVERSİTEYİ DARICA'DA BULUŞTURUYOR

Ev sahipliğini Darıca Final Okullarının yaptığı büyük organizasyonla Türkiye ve KKTC'den seçkin üniversiteler Darıca'ya geliyor...

            Darıca Final Okulları yönetim kurulu adına İsmail Ramazanoģlu ve Genel Müdür Murat Kaya etkinlik daveti için ziyaretlerini sürdürüyor. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman başta olmak üzere Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Hedef Gazetesi sahibi Abbas Sır ile Darıca Gazetesi sahibi Erol Polat’ı ziyaret eden Ramazanoğlu ve Kaya bu etkinlik için ilçe protokolünden destek aldılar. “EĞİTİM İÇİN YAPILAN HER ÇALIŞMA KUTSALDIR” Ziyaretlerde: Kaymakam Ömer Karaman: "Eğitim için yapılan tüm çabalar çok önemli ve kutsaldır.Bu konuda ilçemize değer katan herkesten Allah razı olsun...Final Eğitim Kurumları seçkin idareci ve öğretmen kadrosu ile Darıcamızın eğitimine büyük katkılar sunmakta ve sunacaklardır.Final Eğitim Kurumları kurucularını kutluyorum..Böylesine büyük çaplı organizasyonla 41 üniversitenin ilçemize gelmesini ayrıca ilçemizin tüm liselerinde okuyan son sınıf öğrencilerine bu hizmeti sunmaları takdire şayandır.Final Eğitim Kurumlarını kutluyorum.." dedi. “BU ANLAMLI ÇABAYI DESTEKLİYORUZ” Belediye Başkanı Şükrü Karabacak: "Böylesine anlamlı ve büyük bir çapta ilçemize ve öğrencilerimize hizmet sunan çabayı tebrik ediyorum. Final Okullarını kutluyorum.B izler bu anlamlı çabayı her yönüyle destekliyoruz." Dedi. “DARICAMIZI TANITACAĞIZ” İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail Oğuz: "Büyük bir organizasyon. Bütün ilçemiz lise son sınıfları için çok anlamlı bir çaba. Kutluyorum. Koordineli şekilde lise son sınıf öğrencilerimizin etkinliğe katılımını planlayıp misafir üniversitelerimizi en iyi şekilde ağırlayıp Darıcamızı tanıtmış olacağız. Final Okullarını kutluyorum." Dedi. Genel Müdür Murat Kaya, “Yönetim Kurulumuzun kararı ile böylesine anlamlı ve önemli bir etkinliğin çabası içindeyiz. 16 Aralık 2016 Cuma günü Darıca Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek etkinliğimiz Darıca Final Okulları yönetim kurulu, idareci ve öğretmenleri ile tüm personelimizin ortak emeğinin eseridir. Darıca Final Okulları toplumsal sorumluluk bilinci ile ülkemizin aydınlık çağdaş geleceğine iyi insan yetiştirerek değer katmaktadır. Bu etkinlikte tüm kurum amirlerimizin destekleri bizi yüreklendirmiştir. Herkese teşekkürler." Dedi.
Ev sahipliğini Darıca Final Okullarının yaptığı büyük organizasyonla Türkiye ve KKTC'den seçkin üniversiteler Darıca'ya geliyor...

 

 

 

 

 

 

Darıca Final Okulları yönetim kurulu adına İsmail Ramazanoģlu ve Genel Müdür Murat Kaya etkinlik daveti için ziyaretlerini sürdürüyor. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman başta olmak üzere Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Hedef Gazetesi sahibi Abbas Sır ile Darıca Gazetesi sahibi Erol Polat’ı ziyaret eden Ramazanoğlu ve Kaya bu etkinlik için ilçe protokolünden destek aldılar.

“EĞİTİM İÇİN YAPILAN HER ÇALIŞMA KUTSALDIR”

Ziyaretlerde: Kaymakam Ömer Karaman: "Eğitim için yapılan tüm çabalar çok önemli ve kutsaldır.Bu konuda ilçemize değer katan herkesten Allah razı olsun...Final Eğitim Kurumları seçkin idareci ve öğretmen kadrosu ile Darıcamızın eğitimine büyük katkılar sunmakta ve sunacaklardır.Final Eğitim Kurumları kurucularını kutluyorum..Böylesine büyük çaplı organizasyonla 41 üniversitenin ilçemize gelmesini ayrıca ilçemizin tüm liselerinde okuyan son sınıf öğrencilerine bu hizmeti sunmaları takdire
şayandır.Final Eğitim Kurumlarını kutluyorum.." dedi.

“BU ANLAMLI ÇABAYI DESTEKLİYORUZ”

Belediye Başkanı Şükrü Karabacak: "Böylesine anlamlı ve büyük bir çapta ilçemize ve öğrencilerimize hizmet sunan çabayı tebrik ediyorum. Final Okullarını kutluyorum.B izler bu anlamlı çabayı her yönüyle destekliyoruz." Dedi.

“DARICAMIZI TANITACAĞIZ”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail Oğuz: "Büyük bir organizasyon. Bütün ilçemiz lise son sınıfları için çok anlamlı bir çaba. Kutluyorum. Koordineli şekilde lise son sınıf öğrencilerimizin etkinliğe katılımını planlayıp misafir üniversitelerimizi en iyi şekilde ağırlayıp Darıcamızı tanıtmış olacağız.
Final Okullarını kutluyorum." Dedi.

Genel Müdür Murat Kaya, “Yönetim Kurulumuzun kararı ile böylesine anlamlı ve önemli bir etkinliğin çabası içindeyiz. 16 Aralık 2016 Cuma günü Darıca Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek etkinliğimiz Darıca Final Okulları yönetim kurulu, idareci ve öğretmenleri ile tüm personelimizin ortak emeğinin eseridir. Darıca Final Okulları toplumsal sorumluluk bilinci ile ülkemizin aydınlık çağdaş geleceğine iyi insan yetiştirerek değer katmaktadır. Bu etkinlikte tüm kurum amirlerimizin destekleri bizi yüreklendirmiştir. Herkese teşekkürler." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.