DARICA FÜSÜN ERDEMİR'DEN ANLAMLI PROJE!

Darıca 18.11.2016 - 14:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA FÜSÜN ERDEMİR'DEN ANLAMLI PROJE!

Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a ziyaret.

Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü M.Tuncay Koçbay ve Öğretmen Pınar Sancaktutan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ı ziyaret etti. Ziyarette Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Müdürü M.Tuncay Koçbay ve Öğretmen Pınar Sancaktutan “Digital Green” adlı projelerini Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a anlattı. Koçbay Karaman’a proje ilgili verirken şunları söyledi, “Digital Green” adlı projemiz dünyada yeşil alanların sürdürülebilmesi adına yapılması gereken unsurlar ve bunlarla ilgili yapılan çalışmaların dijital ortama atılmasını amaçlayan 5 ortaklı bir proje. Türkiye, Romanya, Bulgaristan, Slovenya ve İspanya’nın olduğu bu proje okulumuza aittir. Projemizin ilk ayağı olan Romanya’ya gidip çalışmalar yaptık.” Dedi. KARAMAN TEBRİK ETTİ Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise ziyarette yaptığı konuşma da, Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Müdürü M.Tuncay Koçbay ve Öğretmen Pınar Sancaktutan ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, projelerinden ötürü de tebrik etti.  Karaman, “Çok güzel bir projeye imza atmışsınız, böyle güzel fikirlerin ilçemiz okullarından çıkması bizleri memnun ediyor. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Ziyaret sonrası Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Müdürü M.Tuncay Koçbay ve Öğretmen Pınar Sancaktutan Romanya’dan getirdikleri hediyeleri Kaymakam Karaman’a takdim etti.
Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a ziyaret.

Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü M.Tuncay Koçbay ve Öğretmen Pınar Sancaktutan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ı ziyaret etti. Ziyarette Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Müdürü M.Tuncay Koçbay ve Öğretmen Pınar Sancaktutan “Digital Green” adlı projelerini Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a anlattı. Koçbay Karaman’a proje ilgili verirken şunları söyledi, “Digital Green” adlı projemiz dünyada yeşil alanların sürdürülebilmesi adına yapılması gereken unsurlar ve bunlarla ilgili yapılan çalışmaların dijital ortama atılmasını amaçlayan 5 ortaklı bir proje. Türkiye, Romanya, Bulgaristan, Slovenya ve İspanya’nın olduğu bu proje okulumuza aittir. Projemizin ilk ayağı olan Romanya’ya gidip çalışmalar yaptık.” Dedi.

KARAMAN TEBRİK ETTİ

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise ziyarette yaptığı konuşma da, Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Müdürü M.Tuncay Koçbay ve Öğretmen Pınar Sancaktutan ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, projelerinden ötürü de tebrik etti.  Karaman, “Çok güzel bir projeye imza atmışsınız, böyle güzel fikirlerin ilçemiz okullarından çıkması bizleri memnun ediyor. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Ziyaret sonrası Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Müdürü M.Tuncay Koçbay ve Öğretmen Pınar Sancaktutan Romanya’dan getirdikleri hediyeleri Kaymakam Karaman’a takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.