DARICA G.B, ÇANAKKALE DEPLASMANINDA 3 PUAN ARIYOR

Darıca 27.02.2016 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA G.B, ÇANAKKALE DEPLASMANINDA 3 PUAN ARIYOR

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, ligin 28.haftasında yarın deplasmanda Manavgatspor’la karşı karşıya gelecek.

İkinci Çanakkale Zaferi’ne hazırız! 3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, ligin 28.haftasında yarın deplasmanda Manavgatspor’la karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı son 10 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve adım adım Play-Off barajına yaklaşan Darıca G.B, Play-Off yolundaki olası rakiplerinden Dardanelspor’la hayati bir maça çıkacak. Zorlu deplasmandan 3 puan çıkarmak için savaşacak olan Ramazan Silin’in öğrencileri, T.Linyitspor karşısında alınan galibiyetin moraliyle Dardanelspor’u da devirerek yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. MURAT CAN SAKAT, UĞUR CEZALI Kritik maç öncesinde sakatlığı bulunan Murat Can Bölükbaşı’nın yanı sıra, sarı kart cezası bulunan Uğur Daşdemir de Dardanelspor maçında forme giyemecek. Bugün saat 08:30’da kara yoluyla Çanakkale’ye gidecek oaln sarı yeşilli kafile, Çanakkale Kolin Otel’de kampa girecek. 18 Mart Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13:30’da başlayacak.  
3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, ligin 28.haftasında yarın deplasmanda Manavgatspor’la karşı karşıya gelecek.

İkinci Çanakkale Zaferi’ne hazırız!

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, ligin 28.haftasında yarın deplasmanda Manavgatspor’la karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı son 10 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve adım adım Play-Off barajına yaklaşan Darıca G.B, Play-Off yolundaki olası rakiplerinden Dardanelspor’la hayati bir maça çıkacak. Zorlu deplasmandan 3 puan çıkarmak için savaşacak olan Ramazan Silin’in öğrencileri, T.Linyitspor karşısında alınan galibiyetin moraliyle Dardanelspor’u da devirerek yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

MURAT CAN SAKAT, UĞUR CEZALI

Kritik maç öncesinde sakatlığı bulunan Murat Can Bölükbaşı’nın yanı sıra, sarı kart cezası bulunan Uğur Daşdemir de Dardanelspor maçında forme giyemecek. Bugün saat 08:30’da kara yoluyla Çanakkale’ye gidecek oaln sarı yeşilli kafile, Çanakkale Kolin Otel’de kampa girecek. 18 Mart Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13:30’da başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.