19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA G.B’DE YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU

Spor 29.05.2018 - 14:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DARICA G.B’DE YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU

Darıca Gençlerbirliği’nde kongre günü geldi çattı. Çoğunluğun aranmayacağı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, geçen sezon Darıca G.B’yi şampiyon yapan mevcut başkan Mücahid Vural kongreye tek aday olarak girerek güven tazeleyeceği öğrenildi.

Yeni sezonda bölgemizi 2.Lig’de temsil edecek olan Darıca Gençlerbirliği’nde yarın kongre heyecanı yaşanacak. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda kulüp başkanını seçecek olan Darıca G.B’de mevcut kulüp başkanı Mücahid Vural tek listeyle kongrede aday olacak. Geçen sezonun devre arasında başkanlık koltuğuna oturan Vural, 10 yıl aradan sonra gelen şampiyonlukta önemli bir rol oynayarak ‘şampiyon olan en genç kulüp başkanı’ ünvanıyla tarihe geçmişti. YÖNETİM 20’DEN 7’YE DÜŞÜRÜLECEK Öte yandan sarı yeşillilerde tüzük gereği 20 kişiden oluşan yönetim kurulu sayısı 7’ye düşürelecek. Güçlü ve sağlıklı bir yönetim listesi hazırladığı öğrenilen başkan adayı Mücahid Vural’ın, Darıca G.B Kulübü’ne ivme kazandıracak vizyonlu isimleri yönetime alacağı öğrenildi. Darıca Belediyesi meclis salonunda yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısı yarın saat 12.00’da başlayacak.  
Darıca Gençlerbirliği’nde kongre günü geldi çattı. Çoğunluğun aranmayacağı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, geçen sezon Darıca G.B’yi şampiyon yapan mevcut başkan Mücahid Vural kongreye tek aday olarak girerek güven tazeleyeceği öğrenildi.

Yeni sezonda bölgemizi 2.Lig’de temsil edecek olan Darıca Gençlerbirliği’nde yarın kongre heyecanı yaşanacak. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda kulüp başkanını seçecek olan Darıca G.B’de mevcut kulüp başkanı Mücahid Vural tek listeyle kongrede aday olacak. Geçen sezonun devre arasında başkanlık koltuğuna oturan Vural, 10 yıl aradan sonra gelen şampiyonlukta önemli bir rol oynayarak ‘şampiyon olan en genç kulüp başkanı’ ünvanıyla tarihe geçmişti.

YÖNETİM 20’DEN 7’YE DÜŞÜRÜLECEK

Öte yandan sarı yeşillilerde tüzük gereği 20 kişiden oluşan yönetim kurulu sayısı 7’ye düşürelecek. Güçlü ve sağlıklı bir yönetim listesi hazırladığı öğrenilen başkan adayı Mücahid Vural’ın, Darıca G.B Kulübü’ne ivme kazandıracak vizyonlu isimleri yönetime alacağı öğrenildi. Darıca Belediyesi meclis salonunda yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısı yarın saat 12.00’da başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.