19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA G.B İMZA TÖRENİNDE DİKKAT ÇEKEN DETAY!

Spor 03.07.2018 - 15:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DARICA G.B İMZA TÖRENİNDE DİKKAT ÇEKEN DETAY!

DARICA G.B İMZA TÖRENİNDE DİKKAT ÇEKEN DETAY!

Dün 2.Lig Kırmızı Grup’ta rakipleri belli olan Darıca Gençlerbirliği, bugün ise transferde bombaları patlattı. Uzun süren sessizliğini 3 önemli transferle bozan sarı yeşillilerde dikkat çeken en önemli detaylardan biri ise Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’ın imza töreninde verdiği fotoğraflar oldu. KARABACAK'TAN ÖZGÜVENLİ DURUŞ 3 fotoğrafta da kendinden emin ve mutlu bir duruş gösteren Başkan Karabacak, Darıca G.B için elini taşın altına koymaya devam ederek bir kez daha dosta düşmana varlığını açıkça gösterdi. Darıca G.B için maddi ve manevi destekten kaçınmayan Başkan Karabacak, 10 yıl aradan sonra yaşayacağı 2.Lig heyecanı için düğmeye basması yüzleri güldürdü. Önümüzdeki süreçte hiç kuşku yok ki gözler Başkan Karabacak ve yönetiminin yapacağı yeni transferlerde olacak.
DARICA G.B İMZA TÖRENİNDE DİKKAT ÇEKEN DETAY!

Dün 2.Lig Kırmızı Grup’ta rakipleri belli olan Darıca Gençlerbirliği, bugün ise transferde bombaları patlattı. Uzun süren sessizliğini 3 önemli transferle bozan sarı yeşillilerde dikkat çeken en önemli detaylardan biri ise Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’ın imza töreninde verdiği fotoğraflar oldu.

KARABACAK'TAN ÖZGÜVENLİ DURUŞ

3 fotoğrafta da kendinden emin ve mutlu bir duruş gösteren Başkan Karabacak, Darıca G.B için elini taşın altına koymaya devam ederek bir kez daha dosta düşmana varlığını açıkça gösterdi. Darıca G.B için maddi ve manevi destekten kaçınmayan Başkan Karabacak, 10 yıl aradan sonra yaşayacağı 2.Lig heyecanı için düğmeye basması yüzleri güldürdü. Önümüzdeki süreçte hiç kuşku yok ki gözler Başkan Karabacak ve yönetiminin yapacağı yeni transferlerde olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.