19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA G.B'NİN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ BELLİ OLDU

Spor 09.11.2017 - 12:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA G.B'NİN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ BELLİ OLDU

DARICA G.B'NİN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ BELLİ OLDU

Darıca Gençlerbirliği,Uğur Balcıoğlu’na emanet. Sarı yeşillilerde Teknik Direktör Gürses Kılıç’tan boşalan teknik direktörlük görevine Gürses Kılıç’ın yardımcılığını yapan Uğur Balcıoğlu getirildi. Balcıoğlu ile devre arasına kadar el sıkışan yönetim, çiçeği burnunda teknik adam ile yola devam edilip edilmeyeceğine devre arasında karar verecek. Balcıoğlu, geçen sezonun 8.haftasında teknik direktörlük göreve getirilen Galip Gündoğdu’nun ekibinde yardımcı antrenör olarak görev yapmış, sezon sonunda Gündoğdu ile yolların ayrılmasına rağmen yönetim kurulu kararıyla takımda kalmıştı. Darıca Gençlerbirliği sezona bu ekiple başlamıştı: (Soldan sağa): Kaleci Antrenörü Volkan Erten, Yardımcı Antrenör Osman Bozkurt, Teknik Direktör Gürses Kılıç, Kulüp Menajeri Orhan Ergür, Yardımcı Antrenör Uğur Balcıoğlu
DARICA G.B'NİN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ BELLİ OLDU

Darıca Gençlerbirliği,Uğur Balcıoğlu’na emanet. Sarı yeşillilerde Teknik Direktör Gürses Kılıç’tan boşalan teknik direktörlük görevine Gürses Kılıç’ın yardımcılığını yapan Uğur Balcıoğlu getirildi. Balcıoğlu ile devre arasına kadar el sıkışan yönetim, çiçeği burnunda teknik adam ile yola devam edilip edilmeyeceğine devre arasında karar verecek. Balcıoğlu, geçen sezonun 8.haftasında teknik direktörlük göreve getirilen Galip Gündoğdu’nun ekibinde yardımcı antrenör olarak görev yapmış, sezon sonunda Gündoğdu ile yolların ayrılmasına rağmen yönetim kurulu kararıyla takımda kalmıştı.

Darıca Gençlerbirliği sezona bu ekiple başlamıştı: (Soldan sağa): Kaleci Antrenörü Volkan Erten, Yardımcı Antrenör Osman Bozkurt, Teknik Direktör Gürses Kılıç, Kulüp Menajeri Orhan Ergür, Yardımcı Antrenör Uğur Balcıoğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.