19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA G.B RAKİBİ BELLİ OLDU!

Spor 16.10.2018 - 14:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DARICA G.B RAKİBİ BELLİ OLDU!

Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele eden 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği'nin 4.turdaki rakibi belli oldu. Sarı yeşilli temsilcimiz kupada 1.Lig ekibi Kardemir Karabükspor ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, 30,31 Ekim-1 Kasım tarihlerinden birinde oynanacak. Tek maç eleme usülü oynanacak olan karşılaşmayı kazanan ekip bir üst tura yükselecek.  KARABÜKSPOR CAN ÇEKİŞİYOR Geçen sezon Süper Lig'den 1.Lig'e düşen Kardemir Karabükspor, mücadele ettiği 1.Lig'de oldukça sıkıntılı günler geçiriyor. Sezon başında transfer tahtasını açamayan ve sezona puan silme cezasıyla başlayan Karadeniz temsilcisi, geride kalan 8 hafta sonunda -2 puanla son sırada yer alıyor.  VURAL VE DEMİRTAŞ TEMSİL ETTİ Öte yandan TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleşen kura çekiminde Darıca G.B'yi KUalüp Başkanı Mücahid Vural ve Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş temsil etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele eden 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği'nin 4.turdaki rakibi belli oldu. Sarı yeşilli temsilcimiz kupada 1.Lig ekibi Kardemir Karabükspor ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, 30,31 Ekim-1 Kasım tarihlerinden birinde oynanacak. Tek maç eleme usülü oynanacak olan karşılaşmayı kazanan ekip bir üst tura yükselecek. 

KARABÜKSPOR CAN ÇEKİŞİYOR

Geçen sezon Süper Lig'den 1.Lig'e düşen Kardemir Karabükspor, mücadele ettiği 1.Lig'de oldukça sıkıntılı günler geçiriyor. Sezon başında transfer tahtasını açamayan ve sezona puan silme cezasıyla başlayan Karadeniz temsilcisi, geride kalan 8 hafta sonunda -2 puanla son sırada yer alıyor. 

VURAL VE DEMİRTAŞ TEMSİL ETTİ

Öte yandan TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleşen kura çekiminde Darıca G.B'yi KUalüp Başkanı Mücahid Vural ve Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş temsil etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.