19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA G.B’Yİ KORKUTAN İSTATİSTİK

Spor 07.10.2016 - 09:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA G.B’Yİ KORKUTAN İSTATİSTİK

DARICA G.B’Yİ KORKUTAN İSTATİSTİK

Pazar günü deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor’a konuk olacak Darıca G.B’de ‘suni çim’ kaygısı var. Bir önceki deplasman olan Düzyurtspor maçında sahanın suni çim olması sebebiyle büyük handikap yaşayan ve maçtan golsüz eşitlikle ayrılan sarı yeşilliler, Sultanbeyli deplasmanında da suni çimle mücadele etmek zorunda kalacak.  Geçen sezon oynadığı 4 suni çimli maçta da kazanmayan Darıca G.B; Beylerbeyispor’a 3-2, Sandıklıspor’a 2-1 yenilirken, Çine Madranspor ve Çatalcaspor ile de aynı skorlarla 1-1 berabere kalmıştı. DARICA G.B, SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR İLE İŞTE BU SAHADA OYNAYACAK
DARICA G.B’Yİ KORKUTAN İSTATİSTİK

Pazar günü deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor’a konuk olacak Darıca G.B’de ‘suni çim’ kaygısı var. Bir önceki deplasman olan Düzyurtspor maçında sahanın suni çim olması sebebiyle büyük handikap yaşayan ve maçtan golsüz eşitlikle ayrılan sarı yeşilliler, Sultanbeyli deplasmanında da suni çimle mücadele etmek zorunda kalacak.  Geçen sezon oynadığı 4 suni çimli maçta da kazanmayan Darıca G.B; Beylerbeyispor’a 3-2, Sandıklıspor’a 2-1 yenilirken, Çine Madranspor ve Çatalcaspor ile de aynı skorlarla 1-1 berabere kalmıştı.

DARICA G.B, SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR İLE İŞTE BU SAHADA OYNAYACAK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.