19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA G.B ZIPKIN GİBİ

Spor 25.12.2015 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA G.B ZIPKIN GİBİ

DARICA G.B İKİNCİ YARININ HAZIRLIKLARINI ANTALYA'DA SÜRDÜRÜYOR

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Darıca Gençlerbirliği, yoğun bir tempoda hazırlıklarını sürdürüyor. 19 kişilik kadrosuyla Lara'da pusuya yatan sarı yeşilliler, yeni yapılacak transferleriyle birlikte ikinci yarıya bomba gibi girmek istiyor. 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B'de ligin ikinci yarısının hazırlıkları sürüyor. 17 Aralık'tan bu yana Lara'da bulunan Kervansaray Otel'de kampta bulunan sarı yeşilliler geride kalan 7 günlük süreçte güç depolamaya devam ediyor. Kamptaki ilk hazırlık maçında Sancaktepe Belediyespor'la 1-1 berabere kalan ve dün tek idman yaparak yarım gün dinlenen Darıca G.B takımı, kamptaki ikinci hazırlık maçında bugün saat 15:30'da Gölbaşıspor'la karşı karşıya gelecek. İDMANDA YORGUNLUK BELİRTİLERİ Darıca G.B'de dün saat 11:00'da yapılan günün tek idmanına hafif sakatlığı bulunan ve tedbir amaçlı dinlendirilen Alperen Kaplan katılmazken, sakatlığını atlatan Hüseyin Erol takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Güç ve kondisyona yönelik yapılan ve 1 buçuk saat süren antrenmanda futbolcuların yorgun görüntüleri dikkat çekerken, teknik heyet yorucu ve ağır idmanların kamp sonuna kadar süreceğini belirtti.
DARICA G.B İKİNCİ YARININ HAZIRLIKLARINI ANTALYA'DA SÜRDÜRÜYOR

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Darıca Gençlerbirliği, yoğun bir tempoda hazırlıklarını sürdürüyor. 19 kişilik kadrosuyla Lara'da pusuya yatan sarı yeşilliler, yeni yapılacak transferleriyle birlikte ikinci yarıya bomba gibi girmek istiyor. 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B'de ligin ikinci yarısının hazırlıkları sürüyor. 17 Aralık'tan bu yana Lara'da bulunan Kervansaray Otel'de kampta bulunan sarı yeşilliler geride kalan 7 günlük süreçte güç depolamaya devam ediyor. Kamptaki ilk hazırlık maçında Sancaktepe Belediyespor'la 1-1 berabere kalan ve dün tek idman yaparak yarım gün dinlenen Darıca G.B takımı, kamptaki ikinci hazırlık maçında bugün saat 15:30'da Gölbaşıspor'la karşı karşıya gelecek.

İDMANDA YORGUNLUK BELİRTİLERİ

Darıca G.B'de dün saat 11:00'da yapılan günün tek idmanına hafif sakatlığı bulunan ve tedbir amaçlı dinlendirilen Alperen Kaplan katılmazken, sakatlığını atlatan Hüseyin Erol takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Güç ve kondisyona yönelik yapılan ve 1 buçuk saat süren antrenmanda futbolcuların yorgun görüntüleri dikkat çekerken, teknik heyet yorucu ve ağır idmanların kamp sonuna kadar süreceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.