DARICA GB'YE YENİLEN Dardanelspor Teknik Direktörü NELER SÖYLEDİ?

Spor 05.11.2015 - 13:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA GB'YE YENİLEN Dardanelspor Teknik Direktörü NELER SÖYLEDİ?

Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta deplasmanda Darıca Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup olan Dardanelspor'un belini sakatlar büktü.

Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta deplasmanda Darıca Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup olan Dardanelspor'un belini sakatlar büktü. Teknik Direktör Fatih Uygun, Darıca deplasmanında kaleci Murat, kaptan Uğur ve Ensar'dan yararlanamadıklarını ifade ederek, "Eksikler mazeret olmamalı ama oyuncularımızın yokluğu bizi olumsuz etkiledi. Özellikle dış sahada aldığımız mağlubiyetler bizi yarışta geriye düşürdü. Bu hafta Manavgatspor deplasmanından 3 puanla dönerek yeniden çıkış yakalayacağız" . 
Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta deplasmanda Darıca Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup olan Dardanelspor'un belini sakatlar büktü.

Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta deplasmanda Darıca Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup olan Dardanelspor'un belini sakatlar büktü. Teknik Direktör Fatih Uygun, Darıca deplasmanında kaleci Murat, kaptan Uğur ve Ensar'dan yararlanamadıklarını ifade ederek, "Eksikler mazeret olmamalı ama oyuncularımızın yokluğu bizi olumsuz etkiledi. Özellikle dış sahada aldığımız mağlubiyetler bizi yarışta geriye düşürdü. Bu hafta Manavgatspor deplasmanından 3 puanla dönerek yeniden çıkış yakalayacağız"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.