19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA, GEBZE, ÇAYIROVA’NIN TRAFİK ÇİLESİ TBMM GÜNDEMİNDE

Gebze 22.12.2016 - 15:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA, GEBZE, ÇAYIROVA’NIN TRAFİK ÇİLESİ TBMM GÜNDEMİNDE

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak Darıca, Gebze ve Çayırova’da yaşanan trafik çilesini gündeme getirdi.

Kocaeli Milletvekili Tarhan; Çayırova Köprüsü’nün yol çalışması nedeniyle kapatılmasının tüm trafiğin Osmangazi tren istasyonu üstünde topladığını, bu nedenle de işe gidiş ve işten çıkış saatlerinde trafiğin tek bir noktada sıkışıp kaldığını söyledi. VATANDAŞLARIMIZ BU ÇİLEYİ NEDEN ÇEKİYOR? Gebze’nin girişinde E-5 üzerindeki yol çalışmasının da trafik sorununu arttırdığını hatırlatan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan “  Gebze’nin girişinde ve Çayırova Köprüsü’nde devam eden yol çalışmaları ne zaman bitecek?  Tüm yol çalışmalarının aynı anda yapılmasının mantıklı bir gerekçesi var mı? Vatandaşlarımız bu çileyi neden çekiyorlar? “ diye sordu.         
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak Darıca, Gebze ve Çayırova’da yaşanan trafik çilesini gündeme getirdi.

Kocaeli Milletvekili Tarhan; Çayırova Köprüsü’nün yol çalışması nedeniyle kapatılmasının tüm trafiğin Osmangazi tren istasyonu üstünde topladığını, bu nedenle de işe gidiş ve işten çıkış saatlerinde trafiğin tek bir noktada sıkışıp kaldığını söyledi.

VATANDAŞLARIMIZ BU ÇİLEYİ NEDEN ÇEKİYOR?

Gebze’nin girişinde E-5 üzerindeki yol çalışmasının da trafik sorununu arttırdığını hatırlatan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan “  Gebze’nin girişinde ve Çayırova Köprüsü’nde devam eden yol çalışmaları ne zaman bitecek?  Tüm yol çalışmalarının aynı anda yapılmasının mantıklı bir gerekçesi var mı? Vatandaşlarımız bu çileyi neden çekiyorlar? “ diye sordu.

      

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.